Dana van Poelwijck

Reisadviseur uit Amstelveen

0611773011

The Travel Club - Dana van Poelwijck

Uw reis. Tot in detail georganiseerd door Dana van Poelwijck

Als reisadviseur ben ik tevreden wanneer u geniet op reis en terugkomt met mooie herinneringen.

Adviseur

Ik ben altijd een enthousiast reiziger geweest. Bovendien organiseer ik graag, dus reisadviseur was al jong mijn droomberoep. Bij Amex heb ik jarenlang reizen zaken- en privéreizen georganiseerd, zowel efficiënte zakenreizen als gezellige familiereizen.

Creatief

Ik ben heel creatief in het vinden van de beste accommodatie, het meest efficiënte vervoer en het leukste entertainment. En dat alles binnen uw budget. Zelf ben ik nog steeds een enthousiaste reiziger, met mijn gezin ga ik meerdere malen per jaar op stap. Eerder dit jaar zijn we met zijn vieren naar Zuid-Afrika geweest voor een rondreis. Bovendien maak ik ook regelmatig studiereizen om zelf te zien wat er mogelijk is op dit moment.

Persoonlijk advies

Iedere reis begint met persoonlijk contact. U vertelt mij uw wensen zijn en wat u per se niet wilt. Ik vraag net zolang door tot ik een goed beeld heb van de reis die u wilt maken. Vervolgens ga ik aan de slag om die onvergetelijke reis samen te stellen, tegen de beste voorwaarden. Die mooie reis bestaat natuurlijk uit de gewenste accommodatie en vervoer naar en op bestemming, maar ik kan voor u ook een voorstel maken voor het bekijken van bezienswaardigheden, of sportieve activiteiten. Vaak kan ik interessante alternatieven en extra’s vinden.

Elk budget

U verwacht misschien dat een reisadviseur alleen werkt voor mensen die uitgebreide, dure reizen boeken. Niets is minder waar. Ik ken ook de mogelijkheden van pakketreizen tot in detail. Zo kan ik voor ieder budget een mooie reis samenstellen.

Tijd en zin

U kunt uw reis natuurlijk via internet regelen, maar veel mensen hebben geen tijd of geen zin om eindeloos prijzen en voorwaarden te vergelijken. Voor mij is dit dagelijks werk. Ik word echt blij als ik weer een mooie reis tegen goede voorwaarden heb kunnen boeken voor een klant.

Trouwe klanten

Mijn trouwe klanten zijn mijn beste ambassadeurs. Voor sommigen mag ik al meer dan 20 jaar reizen verzorgen.

Zekerheid

  • Voor vertrek check ik alles nog even en ik neem contact op met de gereserveerde accommodaties, zodat ik zeker weet dat het u aan niets ontbreekt.
  • Tijdens uw maatwerkreis wilt u natuurlijk geen onaangename verrassingen meemaken, helaas heeft u soms toch te maken met onvoorziene omstandigheden die uw plannen in de war gooien. Ook dan sta ik voor u klaar.
  • Door mijn uitgebreide ervaring beschik ik over een uitgebreid, professioneel netwerk en onderhoud ik rechtstreeks contact met hotels en resorts, reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen.
  • Bij The Travel Club werk ik met de modernste reserveringssystemen, zodat ik altijd toegang heb tot de meest recente informatie over reizen en prijzen.
  • The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR en biedt financiële zekerheid

Contact

Graag nodig ik u uit van mijn service gebruik te maken. Het kost u niets extra!

Dana van Poelwijck  

Tel  06-11773011

Mailto Dana van Poelwijck   dana@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

luxe reizen / huwelijksreizen / (luxe) cruises / maatwerkreizen / rondreizen  zonvakanties / wintersport / stedentrips / busreizen / autoreizen / all inclusive  incentives / groepsreizen / reischeques / reisverzekeringen / visa / excursies / autohuur / camperhuur / luchthavenvervoer / Schipholparking / transfers  limousineservice / executive lounge / hotels / vliegtickets / private jet / etc.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding