Carina Breitenstein

Reisadviseur uit Blaricum

06-15632004

ZRA Verkiezing 2016

Het was een fantastische reis naar China met de 12 semifinalisten voor de titel beste Zelfstandig Reisagent van 2016. Het daarvan gemaakte filmpje treft u hier aan. Bekijk het snel!

Van 4 tot 13 november bracht KLM ons naar Keizerlijk China, een van de bijzondere reizen van Fox Verre Reizen van ANWB! Op ons programma stond natuurlijk de hoofdstad Beijing, met uiteraard een bezoek aan de muur en de Verboden Stad, maar ook Xi’an met haar Terracotta Leger, het moderne Shanghai, het bijzondere waterdorp Wuzhen en het West Lake in Hangzhou.

De muur was wel een van de hoogtepunten van deze reis. Het is niet voor niets de grootste toeristische trekpleister van China met meer van 10 miljoen bezoekers per jaar. Maar ook de Verboden Stad en het Zomerpaleis ontbraken niet. Xi'an met het prachtige Terracotta leger was eveneens een hoogtepunt. Shanghai met de mooie mix tussen oud en nieuw, het waterdorp Wuzhen en het aan het Westlake gelegen Hangzhou maakten deze reis helemaal af. Ik kan u nu uitstekend informeren over deze bestemming. Het is echt de moeite waard.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding