Carina Breitenstein

Reisadviseur uit Blaricum

06-15632004

Het unieke trainingscomplex van Gloria Sports Arena (geopend in 2015) biedt sportfaciliteiten voor ruim 50 verschillende sporten. Alle faciliteiten zijn goedgekeurd door het Olympisch Comité en internationale sportbonden en federaties. Het 5.800 m2 watersport gedeelte beschikt o.a. over een buitenbad met 10 Olympische banen, bad met springplanken, FINA waterpolo bad, binnenbad met 5 Olympische banen, rehabilitatiecentrum en fitness bad. Alle baden zijn uitgerust met moderne video analyse systemen. Verder beschikt het complex over een 2.280 m2 multifunctionele indoor sporthal met telescoop tribune dat verdeeld kan worden in 4 verschillende velden. Naast de indoor faciliteiten zijn er ook atletiekbanen, sportvelden en een hockeyveld. Het rehabilitatiecentrum biedt alle benodigde faciliteiten voor moderne fysiotherapie met technisch apparatuur zoals een treadmill bad en chryo kamers voor een voorspoedig herstel na een intensieve training.

Ook tijdens de winterstop is de Turkse Riviera, mede door de ideale temperatuur en unieke trainingsfaciliteiten, de perfecte bestemming voor een trainingskamp.

Afhankelijk van uw wensen en uw budget kan ik geheel op maat de reis voor uw team samenstellen, compleet met vluchten, transfers en het pakket dat u in het sporthotel wilt afnemen. U verblijft hier op basis van volpension.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met mij op via carina@thetravelclub.nl

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding