Carina Breitenstein

Reisadviseur uit Blaricum

06-15632004

Gastenboek!

Ik zou het leuk vinden als je met anderen wilt delen hoe je mijn service hebt ervaren! Stuur je berichtje naar carina@thetravelclub.nl en ik plaats het.

 

April 2017: Egypte

 

Beste Carina,

Enorm bedankt voor het regelen van onze vakantie naar Egypte (Marsa Alam).
Je advies m.b.t. veiligheid in dat land en het regelen van het visum. Kortom wat is het toch heerlijk dat je je vragen en wensen bij 1 iemand neer kan leggen die het vervolgens regelt.

We hebben genoten !!
Joost en Annemieke

 

Mei 2016: Corsica

Hi Carina, je hebt ons een mooie vakantie bezorgd :-)!
Nadat wij je onze wens kenbaar hadden gemaakt dat wij een vakantie wilden waar we ook actief aan de slag konden, kwam jij met Corsica. Dat sprak ons gelijk aan.
We verbleven in Hotel Kalina in Porto Vecchio, van waaruit wij alle kanten op konden. Kalina zelf is prettig, schoon, wifi, goede bedden, prima ontbijt.

Porto Vecchio zelf hebben we gebruikt om ‘s avonds lekker te eten met de boys - overdag zijn we lekker de rustige natuur ingedoken. Prachtige ruige stranden. Mooie natuur. Er zijn een paar plaatsen die we echt super vonden: Bij afslag D168a in Sainte-Lucie de Porto Vecchio vind je een soort kinder/beginnersklimparadijsje door de bomen heen en je kunt er schitterend wandelen/klauteren langs een helder, koel riviertje waar je paling! en dikke forellen ziet rondzwemmen. Op elke steen zit een groene hagedis. Lunch meenemen en de kids (en jezelf natuurlijk) hebben de tijd van hun leven. De jongens waren elke dag helemaal gesloopt :-). Als je de vanuit Porto Vecchio de D859 afrijdt richting Figary en bij de splitsing linksaf richting Bonifacio rijdt kun je na een km of 5 een verborgen weggetje in en zit je middenin in een ongerept natuurreservaat met werkelijk prachtige lege inhammetjes met wit zand. Geen kip te bekennen. Helemaal voor jezelf ....
Een restaurant om de hoek van Kilina heet Le Figvier. Hier kun je heerlijk eten in een heel gezellig, luxe opgezet, maar toch knus restaurant. En je rijdt er echter wel zoooo voorbij :-).

Thanks, Namens ons allemaal!
Fam. Kras, Zoetermeer

 

14 juli 2016: Side - Turkije

Ik ben in juni j.l  in Turkije geweest voor een vakantie in Side. Ik verbleef in het Hotel Merve Sun &Spa. Het was een zeer goed verblijf en vriendelijke mensen. Alles was aanwezig wat iemand kan wensen. Mooie kamers zwembad en een Hamam waar je volledig in de watten word gelegd. De omgeving is geweldig en het strand is goed te bereiken met dezelfde faciliteiten als in het hotel. Mijn reis was prima georganiseerd en alles klopte zowel de heen als de terugreis. Mijn complimenten aan Carina.

Marianne, Goirle

 

10 augustus 2016: Italië

Een appartement in het oude centrum van Rome en een vakantiehuis aan de  (Toscaanse) kust in de buurt van een aantal leuke plaatsen. Dat waren onze wensen en Carina heeft ons geholpen om twee fantastische accommodaties te vinden. Daarnaast heeft Carina voor ons diverse toegangskaarten en -passen vooraf geboekt, zodat we niet in de lange rijen hoefden aan te sluiten voor musea en andere bezienswaardigheden. De reisbescheiden waren dan ook tip top in orde, inclusief informatie over leuke tripjes in de omgeving en reisboekjes. Kortom een heerlijke, onbezorgde vakantie mede dankzij Carina!

Fam Van Burg, Laren

 

Oktober 2016: Madeira

In deze maand zijn mijn vrouw en ik onze vijftigjarige huwelijk gaan vieren en wel op het mooie eiland Madeira behorend bij de republiek Portugal. Het verblijf aldaar was 14 dagen.

Gevlogen met Transavia en gelogeerd in twee prachtige hotels, één week vlak bij het vliegveld en één week in de bergen van Madeira, enorm genoten, mooi weer en lekker eten, het hotel in de bergen zorgden voor een verrassing op onze huwelijksdag door twee prachtige zwanen gevouwen van badhanddoeken op ons bed te plaatsen en tevens een fles champagne in een koeler op onze slaapkamer.  Deze reis is geheel verzorgd tot een huurauto, en alle paperassen die voor een reis nodig zijn door Carina van The Travelclub. Alle lof voor haar goede zorgen, uitleg en geduld.

A.van Lunzen, Blaricum

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding