Carina Breitenstein

Reisadviseur uit Blaricum

06-15632004

The Travel Club - Carina Breitenstein

"Reizen is overal thuis zijn"

Ik ben Carina Breitenstein en woonachtig in Blaricum.

Vanwege mijn interesse en reislust heb ik wereldwijd al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken. Dit in combinatie met jarenlange ervaring als zelfstandig reisadviseur houdt in dat ik u een goed onafhankelijk reisadvies geven voor al uw reiswensen.

Uw reiswensen zijn mijn passie

Vakantie is een belevenis waar iedereen naar toe leeft. U bent niet standaard dus waarom zou u genoegen nemen met een standaard reis? Als reisadviseur stel ik u centraal, niet het aanbod. Ik probeer samen met u te komen tot de reis die u voor ogen heeft. Of dat nu betekent een reis uit het reguliere aanbod bij touroperators, een zelf samengestelde reis of een reis in samenspraak met een touroperator uit het land dat u wilt bezoeken.

Natuurlijk probeer ik dan voor u de niet altijd gebaande paden te nemen, maar u juist eens iets anders te laten zien om het allerbeste uit uw reis te halen.

Persoonlijke benadering voor-, tijdens en na uw reis’

Vanzelfsprekend behoren tot mijn service ook de organisatie van alle desgewenste details: visa, huurauto, excursies en verzekeringen. En met de nieuwe The Travel Club App reis ik –als het ware- virtueel met u mee.

Zekerheid

The Travel Club is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds; daardoor is de financiële zekerheid van uw reis altijd gewaarborgd. >

Waarom bij mij boeken?

The Travel Club Carina werkt samen met vrijwel alle Nederlandse, Duitse en Belgische reisorganisaties en veel kleinere specialisten waardoor ik vaak net iets anders kan bieden.

Uw vakantie is belangrijk: een tijd om op te laden, te ontdekken, te proeven en nieuwe culturen te leren kennen. Doordat ik ben aangesloten bij The Travel Club mag u van mij een goede prijs/kwaliteit verhouding verwachten, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en vooral klantgericht!

Toch zelf zoeken en boeken? Ook dat kan bij mij

Veel mensen denken vaak dat er geld en tijd bespaard kan worden door zelf een reis te boeken via het internet. Wie belt u dan als uw hotel overboekt is, uw huurauto niet klaar staat of nog erger uw vakantiehuis niet eens bestaat? Het internet is lastig te bellen. Mocht u het leuk vinden om zelf te speuren, dan kunt u dat ook op mijn website doen via de 'zoek en boek' button. U boekt zelf uw reis maar de afhandeling daarvan vindt door mij plaats en daardoor heeft u ook altijd mijn backup.

Gun uzelf het gemak van een ervaren en persoonlijke reisadviseur

Samen met u worden uw wensen in kaart gebracht. Daarna ga ik aan de slag om uw reis te realiseren. Dit alles kan bij u thuis, bij u op uw kantoor, of desgewenst per mail of telefoon. Ook buiten kantoortijden of in het weekend is geen probleem. Wat is mijn werkwijze? U wilt op reis. Uw ideale reis samenstellen lijkt gemakkelijk maar kost veel tijd en voorbereiding. Ik heb echter de juiste tools om voor u de gewenste reis samen te stellen. Tevens kan ik u ook goed advies geven.

Contact

Ik verwelkom u graag als mijn gast! Zin in een reis? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Tel  06-15632004

Mailto Carina Breitenstein  carina@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Carina Breitenstein - uw reisadviseur uit Blaricum

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding