Annemarie Wiering-Somers

Reisadviseur uit Hoogkarspel

0228-324763 / 06-18863716

 

2018

Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen. Wat zijn de trends en nieuwe bestemmingen in 2018?

Wordt het glamping oftewel luxe kamperen, een rondreis door Europa, Zuid-Amerika, Canada, USA, Afrika, of Nieuw-Zeeland, een cruise naar Noorse fjorden met het nieuwste schip Koningsdam van Holland America Line of door de Baltische Staten of Carnaval vieren In Rio of een zonvakantie op de Kaapverdische eilanden of een Grieks, Spaans, Italiaans of Caribisch eiland? Mail annemarie.wiering@thetravelclub.nl of bel 0228-324763 voor een reisadvies op maat.

In 2011, 2013 en 2014 behoorde Annemarie tot de beste zelfstandige reisadviseurs van Nederland

Net als in 2011 behoorde Annemarie Wiering in 2013 en 2014 tot de beste 12 zelfstandige reisadviseurs van Nederland. Een prestatie waar Annemarie zeker blij mee is. Maar trotser is ze op u. Trouwe klanten die al jaren hun reis bij haar boeken. Uw vertrouwen is haar het allermeeste waard. Dank jullie wel en graag tot ziens, horens of tot mails. Tel. 0228-324763 of 06-18863716 of via de mail annemarie.wiering@thetravelclub.nl

Van 22 t/m 28 september 2014 was ik op finalistenreis in Suriname. Wat heb ik intens genoten van dit prachtige en gastvrije land. Op donderdag 30 oktober 2014 organiseerde ik een speciale Surinaamse avond om al die geweldige indrukken ook met u te delen.

2015 : BEM VINDO BRASIL

Van 17 t/m 25 september 2015 was ik op ontdekkingsreis door het Zuid-Amerikaanse land Brazilië. Trots dat ik dit land waar mijn oom al 50 jaar woont mocht bezoeken. Wat heb ik intens genoten van de capivara's, de grootste knaagdieren ter wereld, de miereneters, de ara's, de toekans, de gordeldieren, de japiru's, de garca's, de kaaimannen, de wilde paarden, de cowboys en de prachtige natuur. Bijzonder was ook de kennismaking met het bruisende Rio de Janeiro. Een fietstocht door deze stad langs Copacabana en Ipenama is absoluut een aanrader. Naast het Christusbeeld, heeft het bezoek aan de favela, arme wijk, diepe indruk op me gemaakt.Wat een prachtig uitzicht over de stad heb je hier. Hou je van actief en natuur dan is het zippen in Costa Rica echt een aanrader. Je hangt dan letterlijk boven de waterval.Of spot je liever ara's vanaf een tube in het Emas NP? Onvergetelijk deze momenten. Ook #archeologen komen in Brazilië aan hun trekken. In Temple of the Pillars staan rotstekeningen. En niemand weet van welk jaartal en van wie. Adembenemend vond ik de zonsopgang in Taquari Headwaters. Geraakt door de architectuur en de onwijs goede uitleg van onze gids  Mariaheeft Brasilia ook een plek in mijn hart gekregen. Bijzonder dat Oscar Niemeyer van deze hoofdstad een futuristische stad heeft gemaakt. Heeft u vragen over #Brazilië, neem dan contact met mij op: annemarie.wiering@thetravelclub.nl of bel 0228-324763.

Op 12 juni 2016 mocht ik het nieuwste cruiseschip KONINGSDAM van Hollland America Line bewonderen. Moderne ruime hutten met een heerlijke badkamer, mooie restaurants, een buiten- en binnenzwembad, een  prachtig theater en zelfs een Queens lounge. De Koningsdam heeft bovendien een eigen Dutch Café met typische Hollandse produkten zoals drop en onze wereldbekende kaas. Hou mijn pagina in de gaten binnenkort kom ik met een speciale aanbieding voor de afvaarten van 2017 of mail naar annemarie.wiering@thetravelclub.nl

Nieuwe Winacties:  De valentijnsactie 2018 is gewonnen door Wendy Pronk uit ijmuiden.

 

 

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding