Annemarie Wiering-Somers

Reisadviseur uit Hoogkarspel

0228-324763 / 06-18863716

The Travel Club - Annemarie Wiering-Somers

Jouw reis is mijn uitdaging!

Reizen is ontdekken!

Laat je inspireren door jouw vakbekwame en persoonlijke reisadviseur Annemarie Wiering-Somers. 1 telefoontje naar 0228-324763 of 06-18863716 of mailtje naar annemarie.wiering@thetravelclub.nl  is al genoeg. Wil jij  graag bovenstaand magazine ontvangen, dan stuur ik die met plezier naar je toe. 

 In vertrouwde handen

Of het nu gaat om een vliegticket, een weekendje weg, een huwelijksreis, een zakenreis, een cruise, een safari, groepsreis, een wereldreis. Jouw reis is bij mij in vertrouwde handen. Of je dit nu zelf wenst te boeken via mijn website. www.thetravelclub.nl/annemariewiering  of via een telefoontje of mail of app. Ik ga mijn uiterste best voor je doen om die vakantie te zoeken en boeken die bij jou past. 

Sinds april 1989 zit ik in de reisbranche als verkoopmedewerker en organisator van incentives, grote evenementen en groepsreizen, Met heel veel plezier werkte ik op een reisbureau als  reisbureaumedewerkster en vervolgde in oktober 2000 de weg als zelfstandig reisondernemer/persoonlijk reisadviseur om zo ook de klanten in de avond van mijn persoonlijk reisadvies te kunnen voorzien.. Mijn streven was en is nog steeds om al mijn klanten in de watten te leggen en ze die reis te bezorgen die herinneringen achterlaat! 

Ik geniet van het werken in deze branche en dit vertaalt zich ook in de prestaties die ik heb behaald. In 1998 zat ik in finale van balie-employé van het jaar. In  2011, 2013 en 2014 behoorde ik zelfs tot de finalisten van zelfstandige reisadviseur van Nederland. Maar het gaat mij niet om de titel of de prijs die het mij oplevert, het mooiste kado is als klanten terug komen van hun reis en tegen mij zeggen dat ze een topvakantie hebben gehad. Daar ga ik voor!

.Uit eigen ervaring kan ik u vertellen over de avontuurlijke felucca-cruise in Egypte, mijn sneeuwavonturen in Fins Lapland van 2011 en 2017, de mooie rondreizen door Turkije, Cyprus, Bulgarije, Marokko, de Azoren en Sri Lanka,  de aantrekkingskracht van het paradijselijke eiland Bali en het swingende eiland Jamaica, de parelwitte stranden van Mexico, Venezuela, Aruba en Curacao, maar ook over de geweldige safari’s in Tanzania, Zuid-Afrika  en Namibië,  de prachtige natuur van Brazilië, Suriname, Panama  en Costa Rica. Onder de indruk was ik van de vriendelijke en behulpzame bevolking van Cuba tijdens een autorondreis door dit swingende land en ik mijmer nog steeds  als ik denk aan die geweldige natuurverschijnselen tijdes de camperreis door Amerika en niet te vergeten  mijn bijzondere kennismaking met de Maori’s in Nieuw-Zeeland.

MIJN REISBELEVENISSEN

Van 22 tot 28 september 2014 mocht ik, Annemarie Wiering mee met de finalereis van zelfstandig reisagent van Nederland naar Suriname. Hier genoot ik intens van de grote gastvrijheid, de culinaire keuken, de ongerepte natuur, de bijzondere historie en de mengelmoes van culturen. Ook heb ik hier voor het eerst in een hangmat in de jungle overnacht. Wat een ervaring!  Kijk voor al mijn belevenissen in Suriname naar mijn filmpje op youtube.

Zuid-Amerika heeft echt mijn hart gestolen. Van 17 tot 25 september 2015 was ik in Brazilië en spotte ik de miereneter, het gordeldier, de kaaimannen, de ara's, de toekans, de jabiru's (de grootste vogel van de Pantanal) en het grootste knaagdier ter wereld; de capivara in de Pantanal van Brazilië. Waanzinnig om te mogen beleven. De tapir en de jaquar leven hier ook. En dan de tegenstelling met de bruisende steden Rio de Janeiro en de futoristische stad Brasilia. Wat een bijzonder land met echt bijzondere hartelijke mensen.

In 2013 bezocht ik Djerba. Ook bezocht ik de Emiraten Dubai en in maart 2017 Abu Dhabi. Wist je dat de snelste achtbaan ter wereld in Abu Dhabi ligt en dat de hoogste toren in Dubai ligt? Een must al je hier bent is ook de woestijnsafari.

Ook heel bijzonder is het Zuid-Amerikaanse land Costa Rica. Wat genoot ik hier in september 2013 van de natuurtochten, het raften en de canopy-tocht door de nevelwouden, de tropische regenwouden en de natuurparken. Wat een overweldigende flora en fauna met schildpadden, toekans, brulapen, slangen, spinnen, krokedillen en luiaards. Costa Rica  Pura Vida!

En dan het swingende land Jamaica. Van 23 tot 30 september 2016 mocht ik mee op studiereis met het Jamaicaans verkeersbureau. Wat heb ik genoten van de prachtige stranden en hotels, de groene natuur en niet te vergeten de swingende reggae-muziek en gastvrije mensen! Ya mon Jamaica!

Bonbini Curacao. Wat een belevenis!  Van 22 tot 27 november 2017 mocht ik als 1 van de winnaars mee met de #KLM Curacao Sales Run naar dit bruisende en zonnige eiland. Naast de 10 km hardloop van de KLM Curacao Marathon genoot ik van de culturele en culinaire wandeling door Willemstad, de azuurblauwe onderwaterwereld van de Grote Knip, de mangorit met uitzicht over het Christoffelpark, het heerlijke eten in de Gouverneur, de cocktailworkshop met de beroemde Blue Curacao, de Sunboattrip, de quadrace over het eiland, de springende dolfijnen en de mooie witte stranden en baaitjes met het azuurblauw water.

Wild West Amerika. Van 9 tot 19 mei 2018 mocht ik mee op camperrondreis door Wyoming en Montana.Wat heb ik genoten van de mooie grote bergen, de ruige natuur en rotsen, grote trek van de #Bizons en het spotten van de #grizzlyberen in het Yellow Stone National Park.

Van 3 tot 13 juni 2018 mocht ik mee op studiereis naar het oostelijk deel van Zuid-Afrika. We bereikten het koninkrijk Lesotho via de spectaculaire  Sani-pas per 4WD. Een onvergetelijke ervaring! We bezochten de geboortestreek van Nelson Mandela. Wij stopten bij zijn huis en zijn begraafplaats en verdiepten ons in zijn leven in het museum van Nelson Mandela in  Mthata. De dag erna gingen we overnachten op een paradijselijk strand. De mix van natuur, cultuur en mooie stranden en gastvrije mensen gaf mij het echte Afrika-gevoel zo vatte ik (Annemarie Wiering-Somers) het samen. Ik genoot van de authentieke Xhosa-dorpjes en hun gastvrije bewoners. Ik deed mee met de rituelen en het stamhoofd vroeg zelfs of ik er wou blijven.Haha zou er Afrikaans bloed in mij zitten? Bijzonder vond ik ook het eten in het township dat uitliep op een dansfeest met de locale bevolking. De uitgestrekte stranden, het whalewatching en de overnachting in een safaritent in private game reserve Inkwenkwezi verrasten mij en hebben Buffalo City voorgoed op mijn netvlies gezet.

In maart 2020 mocht ik mee met onze stedenspecialist Sunair naar de city that never sleeps oftewel New York. Nooit bedacht dat ik zo zou genieten van al deze geweldige Amerikaanse stad. Ik voelde mij een filmster toen we met oldtimers over Times Square reden naar de nieuwste attractie The Edge en tijdens de fietstocht door Central Park  bedacht ik mij dat ook hier sterren als U2 en John Lennon kwamen. Wat een bijzondere ervaring!  Een kippevelmoment was 9/11 memorial en de Broadway musical Frozen, maar ook de wandeling over Brooklyn Bridge, de boottocht naar Lady Liberty, het uitzicht vanaf Rockefeller en het Empire State building, de taxirit per yellow cab en het metrotochtje naar de Vessel waren  memories voor het leven. 

Kortom belevenissen genoeg om ook jou van het juiste persoonlijke reisadvies te voorzien. Iedere reiswens is voor mij weer een uitdaging.

Reis op maat

Ook jouw reis kan ik op maat voor jou samenstellen.Je hoeft daar zelfs de deur niet voor uit. Ik kom naar je toe. Ik beschik over alle middelen, kennis en systemen van een stenen reisbureau en daar betaal je niets extra voor. Ik ben 6 dagen in de week bereikbaar via mail en telefoon. Door mijn jarenlange ervaring in de reisbranche kan ik de reis voor je samen stellen die aan jouw wensen voldoet.

Contact

Betrouwbaar en deskundig reisadvies bij het boeken van je reis. Maar ook voor vragen tijdens en na de reis kun je bij mij terecht.

Neem gerust contact met mij op en de voorpret kan beginnen.

Tel  0228-324763 of 06-18863716

Mailto Annemarie Wiering-Somers  annemarie.wiering@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen 

Met  persoonlijk reisadviseur Annemarie Wiering uit Westwoud/Hoogkarspel kom je aan vakantie toe! 

Met warme reisgroet uit Drechterland,

Annemarie Wiering-Somers

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding