Alice van de Water

Reisadviseur uit Kortenhoef

035-5822103 / 06-21208441

 Wij vinden het leuk als u met anderen wilt delen hoe u onze service ervaren heeft! Mail dit naar alice.jose@thetravelclub.nl en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

April 2019

We zijn al weer een aardig poosje thuis en al heel wat verhalen zijn verteld.

 

Maar pas nu ben ik mijn foto's serieus aan het uitzoeken. Af en toe bel ik mijn zus, we waren samen op reis. Weet je nog, of hoe was het ook al weer. In de napret werd ons wel heel duidelijk dat mede door de proffesioneleadviezen en goede zorg van "De Travel Club"onze reis door Vietnam echt onvergetelijk is geworden. De travel of a livetime.

 

Dank jewel José!

 

Zullen we de Travel Club anderen aanraden? Jazeker! (ook als er niet om gevraagd wordt)

 

 D&M

 

 

 

Maart 2019

 Ik wil je graag even heel hartelijk bedanken voor je plezierige en goede service, José. En vooral ook bedankt voor je geduld met ons chaotisch (beslissings)proces. Succes met al jullie activiteiten en jullie bedrijf. Jullie doen goed werk. Groeten,

 

Jan Ketelaar

 

Februari 2018

De Winter ontvlucht

 

Wat 'quotes' van zeer tevreden klanten die onlangs naar Jamaica geweest zijn en verbleven in één van de Riu Hotels;
• Alice & José geven een verrassend en precies op maat toegesneden reisadvies
• door de persoonlijke, enthousiaste benadering begint de vakantie al thuis op de bank
• bij het boeken van de reis word je volledig ontzorgd, alles wordt voor je geregeld en is in no-time rond
• The Travel Club App is écht reuze handig en geeft je alle relevante informatie over je reis en het land/locatie dat/die je bezoekt
• een verrassend 'welkomst aardigheidje' namens The Travel Club op je kamer
• ook tijdens de vakantie een beroep gedaan om een extra service te regelen, dat werd direct opgepakt en geregeld
• bij de terugkomst navraag gedaan hoe de vakantie geweest is.
• Alice en José zijn veel meer dan een gewoon reisbureau, persoonlijke benadering en de drive om alles goed voor je te regelen leidt tot een fantastische vakantie!

Annelies en RoelMaart 2018

Klanten terug van Aruba

Weer terug van vakantie.... helaas. We hebben een super vakantie gehad en alles was perfect geregeld. Hiervoor onze dank. Valet parking, door jullie geregeld, ging uitstekend, geen problemen. KLM prima geregeld, stoelen netjes bij elkaar en alle vertrekken ook op tijd.Hotel uitstekend, kamers allemaal in de buurt van elkaar. Ontbijt heerlijk, kamers ook goed.DKortom bedankt voor alle goede zorgen en voor het lieve kaartje. Wij gaan jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Rakèl

 

December 2017

Klanten die een taxi bij ons hebben geboekt en een reis naar de Kaapverdische eilanden:

De taxi en chauffeur waren TOP!Riu Funana was TOP!

De hele vakantie was prima, wij kunnen jullie en deze vakantie aan iedereen aanbevelen!

Silvia en Michiel

  

September 2017

Zin in onbezorgd op vakantie gaan? Dan ben je hier op het goede adres!

Op het moment dat we besluiten op vakantie te willen, mailen we onze wensen naar Alice en José toe. Binnen de kortste keren hebben wij antwoord en volgen er een aantal leuke links. Door de vele ervaring worden de vragen snel en goed beantwoord, zodat wij een keuze kunnen maken. Daarna hoef je alleen nog maar naar Schiphol te gaan, de reispapieren en al het geregel wordt gedaan en thuis gebracht. Helemaal heerlijk en genieten dus!

Alice en José, wederom weer ontzettend bedankt voor het boeken van onze heerlijke vakantie naar Kaapverdië. We hebben genoten!

 

Hartelijke groeten Tim en Vivianne.

  

Augustus 2017

Wij zijn al lang dankbare klanten bij Alice en José van The Travel Club. Afgelopen jaren diverse soorten vakantie’s ,naar alle tevredenheid, via  deze dames geboekt! Diverse strandvakantie’s in Zuid Europa, citytrip Valencia, Bali Indonesië –Fjordencruise Noorwegen, ingevuld naar onze wensen en telkens in de voorbereiding veel en duidelijke info en tips tijdens persoonlijke contacten. Ook nu weer, zelfs voor ‘n 5 daags tussendoortje naar Golden Tulip in Noordwijk,  was alles weer prima geregeld. Prettig om te ervaren is bij thuiskomst altijd weer dat welkom thuis”- kaartje en later een telefoontje om te informeren of alles oké was!! Fijn ook om te ervaren dat er met onze respons ook daadwerkelijk iets gedaan wordt.

Gelooft u mij;   Deze dames zijn voorlopig nog niet van ons af!!!!!!!!!!! 

 

Cobie – Theo van Wijk,  Maarssen

 

Juli 2017

We zijn fijn geholpen bij het boeken van vluhten en autohuur. Ook bij het aanvragen van alle formaliteiten voor onze reis naar Canada kregen wij alle hulp van Alice en José. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Dank jullie wel!

 J en D

 

Juli 2017

We zijn net terug van een geweldige week op Corfu. Bedankt voor deze goed geregelde vakantie! Corfu is een heel leuk en vooral een heel mooi eiland. Alles is perfect geregeld door jullie, het boeken, het vervoer, het hotel met heerlijk eten en schone kamers. Hotel Magna Graecia is zeker aan te raden! Op Corfu zelf is zoveel te doen, zo hebben wj de blue lagoon tour en een Noord-tour gedaan. Verder shoppen en eten in Corfu-stad en natuurlijk naar het strand. Het was een fantastische week! Bedankt!  Groetjes Maaike.

 

Juli 2017

De reis Engeland, Wales en Schotland , Reis Emma van Scanbrit, op maat gemaakt door The Travel Club. 

Een geweldige mooie reis door Sommerset , de Cotswold met zijn prachtige dorpen, het Lake en Peakdistrict, het ruige landschap van de Schotse Hooglanden, het is allemaal verschillend van landschap en bevolking.  

De  merendeel uitstekende hotels, mooi gelegen, gastvrij en een prima keuken, zeer belangrijk. Het weer is altijd een onzekere factor maar wij hebben voor de zoveelste keer weer getroffen. 

Wij hebben genoten op alle fronten.

 Alice&José, bedankt

   

December 2016

Dhr. B. Nijman:

Ik wil jullie bedanken voor de prima service en goede werkwijze!

  

Juni 2016

Sandra Jessurun:

Ik ben zeer tevreden over de snelle service, klantvriendelijkheid en passende reis bij mijn aanvraag. Alice en José zijn goed te bereiken en denken goed met je mee. De reis voldeed aan de verwachtingen! Graag tot een volgende keer.

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding