Alice van de Water

Reisadviseur uit Kortenhoef

035-5822103 / 06-21208441

The Travel Club - Alice en José

The Travel Club - Alice en José

Sinds november 2007 vorm ik samen met José van der Koogh-Hersbach de Persoonlijke Reisadviseurs van het Gooi en omstreken. 

De pagina van José vindt u onder Hilversum.

Sinds 1980 werkzaam in de reisbranche

We zijn aangesloten bij de franchiseorganisatie The Travel Club; een professionele club van zelfstandig werkende vakbekwame reisadviseurs. Alice en José hebben gekozen voor een samenwerking om u een zo goed mogelijke continuïteit te bieden.

Optimale reisproductkennis

Wij gaan regelmatig op studiereis, bezoeken informatieavonden van reisorganisaties, volgen cursussen en workshops, waardoor de bestemming- en productkennis optimaal blijft. Graag adviseren wij u bij de keuze van uw reis. Bij ons geen lange wachtrijen en altijd een vast contactpersoon. Reisadvies kan per mail, telefoon of op afspraak bij u thuis en zal altijd persoonlijk zijn.

Uitstekende reis- en prijsvergelijkingen

Wij werken met de modernste reserveringssystemen waardoor wij goede reis- en prijsvergelijkingen kunnen maken.Reisgidsen, reisovereenkomst en reisbescheiden komen wij graag persoonlijk bij u afgeven.

Zelf online zoeken en boeken

Het is ook mogelijk om,via onze site, zelf uw reis online te zoeken en eventueel te boeken met de vertrouwde afhandeling door ons als uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club.

U betaalt voor al deze service bij ons geen extra kosten.

Contact

U kunt bij ons terecht voor een weekendje weg, familie-uitje, bedrijfsuitje maar ook voor een reis rond de wereld op maat.

Tel  035-5822103

Mailto Alice van de Water  alice.jose@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen
 

Met vriendelijke groeten,

Alice van de Water

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding