Jose Maas

Reisadviseur uit Zundert

076-5975007 / 06-57347437

The Travel Club - José Maas

Mijn naam is José Maas, uw persoonlijk reisadviseur voor de gemeente Zundert e.o.

Sinds 2000

Sinds 2000 ben ik werkzaam als reisadviseur en begeleidster van rondreizen. Vele bestemmingen op de hele wereld heb ik mogen bezoeken in Europa, Azië, Amerika en Afrika.

Advies uit eigen ervaring

Wat dacht u van een stedentrip naar Barcelona, of heerlijk relaxen in een all inclusive resort, The Big Five spotten tijdens een safari, rondreizen in Azië of heerlijk genieten op een cruiseschip..... ik geef u graag advies uit eigen ervaring! Ook voor de beste last-minutes kunt u bij mij terecht.

Staat de reis van uw dromen niet in de reisgids? Geen nood, ik stel graag voor u de perfecte reis samen. Afgestemd op uw persoonlijke wensen. Want reizen kent geen grenzen!

Uniek

Alle mensen zijn uniek en daarmee ook hun vakantiewensen. Voor mij staat centraal wat u zoekt tijdens uw vakantie. Want iedere reis, kort of lang, luxe of low-budget, behoort gewoon een onvergetelijke ervaring te zijn! Als u via internet zoekt ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel bestemmingen, aanbieders en mogelijkheden.

Persoonlijk advies op het moment dat u het schikt

Ik werk vanuit huis waardoor ik zeer flexibel ben. Overdag, ’s avonds en in het weekend sta ik voor u klaar! Persoonlijk advies op het moment dat het u het beste schikt. Geen wachttijden en niet urenlang op het internet zoeken. U mailt of belt mij zodat ik alles kan vragen wat ik nodig heb om de perfecte vakantie voor u samen te stellen. Ik doe al het zoekwerk en vergelijk alle prijzen. Mijn voorstellen mail ik naar u of ik kom gezellig langs zodat we het reisadvies in alle rust kunnen bekijken.

Alle voordelen van uw persoonlijke reisadviseur op een rij……

  • Deskundig advies op afspraak bij u thuis, op locatie, telefonisch of per mail.
  • Een persoonlijk reisadviseur, dus altijd dezelfde contactpersoon, die precies weet wat u wilt.
  • Ook´s avonds en in het weekend bereikbaar.
  • Of zelf online boeken maar met de vertrouwde afhandeling en service door uw reisadviseur.
  • Extra service, ook brochures en reisbescheiden lever ik bij u thuis af.
  • Ook voor verzekeringen, reischeques, taxivervoer naar de luchthaven ed.
  • Groot aanbod bij vele reisorganisaties, ook de Duitse en Belgische touroperators,
  • Door middel van professionele boekingssystemen maak ik altijd een prijsvergelijking voor u zodat u nooit te veel betaald!

Zekerheid

  • Volledig onafhankelijk en objectief
  • Touroperators en The Travel Club zijn aangesloten bij ANVR/SGR, dus uw vakantie wordt financieel gewaarborgd.

Niet duurder

En dit alles kost u niets meer dan op een reisbureau of internet; soms zelfs voordeliger aangezien The Travel Club totaal onafhankelijk en objectief is. U geeft aan wat u wilt en ik regel het hele pakket met de service die u van uw persoonlijke reisadviseur mag verwachten.

Contact

Maak het uzelf gemakkelijk en neem contact met mij op, telefonisch of per e-mail. Ik kijk uit naar uw telefoontje of emailbericht.

Tel  076-5975007

Mailto José Maas  jose.maas@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

José Maas

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding