Jessie Lansink

Reisadviseur uit Sint Michielsgestel

073-6896982 / 06-45260255

Jessie Lansink - THE TRAVEL CLUB - Sint-Michielsgestel

Groot en compleet aanbod  – maatwerkreizen en pakketreizen

Welkom!

Mijn naam is Jessie en ik ben gek op (het samenstellen, organiseren en maken van) droomreizen, gezinsreizen en gespecialiseerd in maatwerk.

Sinds 1999 werk ik in de reiswereld en heb ik reizen over de hele wereld georganiseerd. Door mijn ervaring kan ik uitstekend adviseren over bestemmingen, de inhoud van de reis en de reis op maat samenstellen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk alle reizen die door touroperators aan worden geboden bij mij te boeken.

Ik heb veel van de wereld gezien en blijf altijd gepassioneerd door reizen en het organiseren van prachtige reizen!  

Laat je verrassen, ik regel de hele reis!

Ik ga aan de slag met jullie input en kom met een voorstel, vaak net even anders en verrassender dan wanneer je de reis zelf zou hebben bedacht. Ook als je nog niet zeker bent over de reis (bestemming) kan ik helpen en adviseren om de juiste reis en invulling te vinden.

Uiteraard hoort een perfecte organisatie tot mijn takenpakket. De juiste verzekeringen, visa, autohuur en de invulling van het reisprogramma ter plaatse zodat je tijdens de reis bezig kan blijven met reizen en genieten! Tijdens de reis ben ik uiteraard bereikbaar om te assisteren indien nodig. 

Veilig en verzekerd op reis

 • The Travel Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.
 • In-house IATA (vluchten) afdeling, dus meer controle op uw vliegreis, ook in tijden van nood.
 • Ruim dekkende aansprakelijkheidsverzekering
 • 24/7 back up en ruggespraak door mijzelf 

Waarom wilt u met mij samenwerken?

 • Persoonlijk contact met een gedreven reisprofessional die werkt met plezier!
 • “Travel from home”, ik kom naar u toe!
 • In bezit van een gedegen “eigen” netwerk in het buitenland voor maatwerkreizen
 • 24/7 Bereikbaar gedurende uw reis
 • Groot en compleet aanbod van vele reisorganisaties in combinatie met maatwerk specialisme
 • Prijs; betaal geen extra kosten voor een persoonlijk reisagent en extra services zoals het boeken van excursies!

Specialismes en voorliefdes:

 • Zuid(elijk) Afrika:

Ik heb een passie voor Afrika, de geuren, de mensen, de tegenstellingen en de mogelijkheden die deze bestemming biedt; natuur gecombineerd met luxe. Mijn favoriete bestemming om met z’n tweeën of met de hele familie te bezoeken en een van de weinige bestemmingen waar ik mijzelf “alleen op de wereld” heb gevoeld. Een bijzondere ervaring! Ik bied prachtige reizen voor elk budget en uiteraard volledig gepersonaliseerd op basis van de wensen van de reiziger.

 • Azië

Azië heeft een enorme diversiteit te bieden! Prachtige natuur, enorm veel culturen, lekker eten, een voor ons zeer gunstige wisselkoers en altijd een interessant cultureel verleden. Kies voor een reis tot in de puntjes georganiseerd of laten we nog wat ruimte voor eigen inbreng. Het kan allemaal, want de bestemmingen zijn zeer goed bereisbaar. Of het nu Myanmar, Thailand, Sri Lanka, Japan, Borneo of Indonesië is. Ik stel graag een prachtige (rond)reis samen!  Ontdek Azië!

 • Zuid Amerika

Ga op zoek naar de minder gebaande paden in Nicaragua, Colombia, Chili, Peru, Brazilië, Costa Rica, Mexico of Argentinië! Laat je meevoeren met de muziek in Cuba en Rio tijdens een avondje dansen in prachtige coloniale uitgaansgelegenheden. Kan je in Mexico en Costa Rica prima een self drive rondreis doen, dat raad ik toch weer af in Brazilië of Colombia. elk land heeft zijn eigenaardigheden en spelregels. 

Na het bezoeken van Zuid Amerika wil je meer. Elk land heeft weer zijn eigen cultuur, sfeer en natuur, er is zoveel variatie en Zuid Amerika bruist. 

 • Allround kennis:

Mijn kennis van bestemmingen is zeer uitgebreid. Van Europa (alle Europese steden) tot Zuid Amerika,Oceanië en Antartica, van weekje naar de zon tot een in detail geplande rondreis naar Noord- Amerika!

 • Groepsreizen; privé of zakelijk:

Een reis met een bepaald doel voor ogen; het bezoeken van een beurs of een weekend weg met uw vereniging? Ik heb een uitgebreid internationaal netwerk om uw reis tot in de puntjes georganiseerd te laten verlopen.

Op reis met de hele familie? Opa, oma, kinderen met kleinkinderen. Een hele organisatie en ook verantwoordelijkheid. Ik ga graag om tafel om alle ins -en outs te bespreken en de juiste reisroute en accommodaties te selecteren.

Contact

Nieuwsgierig naar mijn ideeën? Check mijn facebook pagina! U kunt natuurlijk ook een offerte of reisidee aanvragen!

Tel  06-45260255

Mailto Jessie Lansink  jessielansink@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Jessie Lansink

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding