Ingrid Savelkouls

Reisadviseur uit Etten-Leur

076-8874991 / 06-52074808

The Travel Club - Ingrid Savelkouls

Maak van uw vakantie mijn passie !!

Reizen spreekt tot ieders verbeelding ...... Mensen zijn uniek en daarmee ook hun vakantiewensen.

Even voorstellen

Heeft u ook z'n passie voor reizen ? Dan stel ik me graag aan u voor! Mijn naam is Ingrid Savelkouls en door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het adviseren en verkopen van reizen door de hele wereld.

Door mijn liefde voor andere culturen heb ik al heel wat plekjes op de wereld bezocht. Reizen spreekt tot ieders verbeelding ...... Mensen zijn uniek en daarmee ook hun vakantiewensen. Zorgeloos van uw vakantie genieten, zo wilt u toch ook uw reis ervaren?

Professioneel advies

En waar vindt u de tijd om alles uit te vinden? Prijzen te vergelijken? En wat is betrouwbaar? Internet lijkt onuitputtelijk maar kent uw persoonlijke wensen niet. Kies daarom voor het professionele advies van uw persoonlijke reisadviseur.

Voor alle vakanties 

Voor alle vakanties kunt u bij mij terecht. Of het nu gaat om een weekend weg of een wereldreis. Vakkundig advies bij u thuis! U hoeft geen tijd vrij te maken om naar het reisbureau te komen; ik kom naar u wanneer het u schikt!

Mijn werkwijze

Niet meer urenlang zoeken op het internet! Dat doe ik voor u! En dit alles kost u niets meer dan op een reisbureau of internet; soms zelfs voordeliger aangezien The Travel Club totaal onafhankelijk en objectief is. U geeft aan wat u wilt en ik regel het hele pakket met de service die u van uw persoonlijke reisadviseur mag verwachten.

Mijn advies gaat verder

Zelfs brochures en reispapieren worden bij u thuis afgeleverd. Deze extra service is geheel kosteloos. Mijn advies gaat verder dan alleen een reisje uitzoeken. Jaarlijks bezoek ik tal van bestemmingen, inspecteer hotels, maak kennis met culturen, maak diverse excursies ter plaatse zodat ik u rechtstreeks op de hoogte kan stellen. Dus niet alleen de mooie plaatjes uit de reisgidsen maar rechtstreekse informatie. Vanaf uw vertrek uit huis tot aan thuiskomst kan via mij geregeld worden. Luchthavenvervoer, parkeren, autohuur, verzekeringen, excursies enz.

Maatwerk

De reis van uw dromen niet in de reisgids? Geen nood ik stel graag voor u de perfecte reis samen. Afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Kortom u kan uw gehele reis aan mij overlaten ! U hoeft alleen maar te genieten.

reiservaring

Natuurlijk heb ik al vele reizen gemaakt prive en werkgerelateerd waardoor ik u goed kan adviseren over de bestemmingen. Tevens leg ik op mijn reizen veel contact met locals waardoor ik ook vaak ter plaatse leuke dingen voor u kan regelen. Dat kan zijn een bezoek bij locals, idyllische plekjes verkennen, kleinschalige accomodaties die niet in de reisgidsen te vinden zijn. Bezoeken aan locale projecten .

Mijn studiereis

Op een van mijn reizen ben ik in contact gekomen met het onderstaande.

Mijn studiereis door Zuid-Afrika heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. De bevolking heeft mijn hart gestolen.Deze reis heeft mij doen besluiten het project Mamas voor kinderen in Afrika te gaan steunen. Prive doe ik dit al een aantal jaren. Door de keus als zelfstandig reisadviseuse te gaan werken heb ik de mogelijkheid gekregen om meer bekendheid te geven aan dit project.

Mamas voor kinderen

Wanneer u bij mij boekt heeft u de mogelijkheid dit project te steunen. Voor € 2,50 op uw reiskosten steunt u dit project. Voor meer informatie kijk eens hun website! www.kinderfondsmamas.nl

Contact

Tel  076-8874991

Mailto Ingrid Savelkouls  ingrid.savelkouls@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met vriendelijke groet,

Ingrid Savelkouls

Voor mijn passie CRUISEN verwijs ik u naar mijn Cruise-Specialisten site!

Cruise

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding