Henrike Dekker

Reisadviseur uit ’s-Hertogenbosch

06-43174282

The travel Club - Henrike Dekker

CREATE NEW MEMORIES: ONTDEK DE WERELD MET MIJ 

Hartelijk welkom op mijn website!

Ik ben Henrike Dekker, uw persoonlijk reisadviseur. Met meer dan 25 jaar reis- en verkoopervaring ben ik goed thuis in de wereld en kan u veel uit eigen reiservaring vertellen. 

Mijn reiservaringen gaan van wintersport tot zonvakantie, van cultuurreizen in Azië tot camperreizen in Nieuw-Zeeland en van cruise tot stedentrip en natuurlijk wild spotten in Zuidelijk Afrika. 

Waarom u voor mij en The Travel Club kiest:

  • Ervaring: ik heb uitgebreide bestemmings- en productkennis met als specialisatie Zuid-Oost Azië, Nieuw-Zeeland en Zuidelijk Afrika;
  • Persoonlijk: u heeft één contactpersoon die u met veel enthousiasme en passie helpt uw droomvakantie samen te stellen;      
  • Variatie: u heeft een ruime keuze uit een gevarieerd aanbod van reizen, zowel standaard pakketreizen als reizen op maat;
  • Extra Services: ik kan u goed adviseren over een reis- en/of annuleringsverzekering, autohuur, verkrijgen van visa, luchthavenvervoer etc. 

Graag help ik u met het verzorgen van uw maatwerkreis die door het persoonlijke contact dat u met mij heeft uw bijzondere vakantiebeleving wordt.

Zekerheid

Ik ben aangesloten bij The Travel Club. Hierdoor werk ik met alle gerenommeerde reisorganisatie in Nederland, België en Duitsland samen. The Travel Club is aangesloten bij zowel ANVR, SGR, IATA als Stichting Calamiteitenfonds. Hiermee is de zekerheid, ook in financiële zin, van uw reis gewaarborgd.

Uw vakantiereis mijn uitdaging

Wanneer u mij uw vakantiewensen heeft doorgegeven, is uw vakantiereis mijn uitdaging en laat ik u de wereld ontdekken. Uw vakantiereis is bij mij in goede handen, ik denk met u mee, geef tips en kan u net dat beetje extra bieden waardoor uw reis de ervaring van uw leven wordt.

Zelf online zoeken en boeken 

Wilt u liever zelf een reis boeken? Klik dan op de link thetravelclubdenbosch.nl dan komt u op mijn websitepagina en kunt u zelf uw reis boeken en heeft u toch de vertrouwde afhandeling van uw reis door mij. 

Contact

Kortom, mail of bel mij om het gemak te ervaren van uw persoonlijk reisadviseur.

Tel

  06-43174282

Mailto Henrike Dekker  henrike.dekker@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Graag tot ziens! 

Henrike Dekker

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding