Eveline Achterberg

Reisadviseur uit Breda

06-12964092

The Travel Club - Eveline Achterberg

Hartelijk welkom op mijn website!

Ik ben Eveline Achterberg, persoonlijk reisadviseur bij The Travel Club.


Even voorstellen

Met veel plezier werk ik al sinds 1994 in de reiswereld en heb ik vele bestemmingen bezocht. Regelmatig bezoek ik workshops, cursussen, trainingen en informatieavonden en maak ik studiereizen om kennis over producten en bestemmingen op te doen en op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen op reisgebied.

Professioneel

The Travel Club is een landelijke club van professionele reisadviseurs. The Travel Club werkt samen met meer dan 100 gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België en is aangesloten bij de ANVR en SGR en daardoor is de financiële zekerheid van uw reis altijd gewaarborgd.

Graag adviseer ik u

Graag adviseer ik u bij het maken van een keuze voor een reis die bij u past. U kunt bij mij terecht voor een vliegreis, autoreis, busreis, cruise, bootreis, verre reis, stedentrip, weekendje weg, kampeervakantie, rondreis, reis op maat, wintersport noem maar op. Ook kan ik autohuur, transfers, excursies, tickets, Schipholtaxi, parkeerplaats Schiphol, visum en verzekeringen voor u regelen. Voor een korte of lange reis, voor een luxe of budgetreis. Voor een vakantie, zakenreis, groepsreis of incentive. Ik zorg ervoor dat het een onvergetelijke reis wordt!

Bereikbaarheid

Ik werk vanuit huis en ik ben overdag, 's avonds en in het weekend bereikbaar per mail of telefoon. Als u mij uw reiswensen laat weten, maak ik vervolgens met u een afspraak op een tijdstip dat het u uitkomt om samen uw wensen te bespreken en/of ik mail u een voorstel.

Zelf online zoeken en boeken

Als u liever online boekt, kan dit ook. Via mijn website boekt u zelf uw reis met de service van uw persoonlijk reisadviseur.

De voordelen van een persoonlijk reisadviseur:

  • U heeft altijd met mij, uw ervaren persoonlijk reisadviseur, te maken
  • Afspraak bij u thuis op een door u gewenst tijdstip
  • Uitgebreide service: het regelen van alle reisonderdelen
  • Geen wachttijden
  • Boekbare en informatieve website
  • vrijblijvend advies met een prijsvergelijking voor elke reis
  • reisgidsen en reisdocumenten breng ik bij u thuis

Zekerheid

  • Volledig onafhankelijk, deskundig, objectief, betrouwbaar advies
  • The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR

Contact

U betaalt voor al deze voordelen niets meer dan dat u zelf via Internet boekt. Kortom, neem gerust contact op en kies voor gemak, zekerheid en een zorgeloze reis en boek bij uw persoonlijke reisadviseur.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Eveline Achterberg

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding