Conny van Dongen

Reisadviseur uit Oosterhout

0162-742171 / 06-52505425

SPEK DE CLUBKAS MET JE VAKANTIE!

Door uw reis te boeken bij The Travel Club Conny van Dongen, kunt u MHC de Warande op eenvoudige wijze helpen de Clubkas te ‘spekken’!

MHC de Warande ontvangt voor elk gemaakte boeking* bij The Travel Club Conny van Dongen of via de site thetravelclub.nl/conny   € 10,- als donatie. Elk kwartaal krijgt onze vereniging de bedragen bijgeschreven.

Uw vakantie is geld waard! Steun onze club!

The Travel Club Conny van Dongen in Oosterhout   werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in binnen- en buitenland en biedt het grootste aanbod aan reizen. Op de website van The Travel Club wordt slechts een selectie van ons totale aanbod getoond.
The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR zodat de financiële zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.

The Travel Club Conny van Dongen : “Als uw persoonlijke reisadviseur kan ik samen met u de ideale vakantie of reis samenstellen en reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip, via de website http://www.thetravelclub.nl/conny , op afspraak bij u thuis, op locatie, telefonisch en ook per e-mail. Door mijn kennis en grote reiservaring kan ik u alle informatie geven over uw vakantie- of reisbestemming.
Persoonlijke aandacht en hoge service zijn voor mij erg belangrijk. Immers: een tevreden klant is een goede basis voor een langdurige relatie. Ik ben er voor ú en uw wens staat centraal!

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met mij opnemen: conny@thetravelclub.nl

*) Er geldt een minimale reissom van € 500 per boeking. Boekingen met uitsluitend losse vliegtickets vallen hierbuiten.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding