Annemarie van Erp

Reisadviseur uit Heeswijk Dinther

0413-303150 / 06-44404705

Gastenboek schrijven

Fam.van kessel
03 / 05 / 2015
Hallo Annemarie,
Londen was geweldig. Bedankt voor je zorgvuldige voorbereiding daardoor hebben wij een relaxte vakantie gehad.

Fam Meeussen
08 / 01 / 2015
Hoi Annemarie,
Bedankt voor je goede verzorging van ons familie uitstapje naar Londen.

Mark en Chantal
27 / 11 / 2014
Annemarie kwam met het idee om onze reis naar Costa Rica te combineren met een stedentrip naar New York, aangezien we daar een stopover moesten maken. Dit idee heeft geweldig uitgepakt. De combinatie van een betonnen jungle en de jungle van Costa Rica was bijzonder mooi! Daarnaast heeft Annemarie de vlucht, de huurauto (welke prachtig was), en de aankomst- en vertrek hotels verzorgd. Daar zijn we ontzettend tevreden over. Volgende keer schakelen we je zeker weer in! Het was een topreis.
Groetjes Mark en Chantal

Christian & Sandy
25 / 11 / 2014
Wij hebben een heerlijke tijd gehad tijdens onze combinatie-reis Dubai/Mauritius ! Alles top geregeld Annemarie, we komen graag bij je terug.

John
13 / 11 / 2014
Heerlijk Romantisch weekendje gehad in Parijs. Alles netjes geregeld door Annemarie.

Petra
02 / 11 / 2014
Hoi Annemarie,
We hebben het super week gehad in Drenthe.
Veel in de omgeving te doen.
Bedankt voor het regelen. Super!!
Tot de volgende keer.
Groetjes Petra

Davis van de Ven
29 / 10 / 2014
Geweldige reis had aan de Oostkust van de USA. Eerst naar Washington D.C. Echt een aanrader met al zijn monumenten en musea. Ook is het mooi om de naald te beklimmen waardoor je een mooi uitzicht hebt over Washington DC. Vervolgens met de Greyhound via de staten Maryland, Delaware en New Yersey naar New York waar ik ook nog enkele dagen ben geweest. Prachtige ervaring en goed geregeld. Tot volgende jaar.... Davis

Jos/Sam van Empel
28 / 10 / 2014
hallo Annemarie
alweer een week geleden vertrokken naar New York voor 4 dagen.
geslaagde reis ondanks 2 dagen nat en 2 dagen droog weer. alle geplande excursies perfect in orde tot de gids met de blauwe paraplu(toer door central park) top off the rock geweldig.
aanrader Ground Zero indrukwekkend!
3-4 dagen precies genoeg om goede indruk te krijgen van een wereld stad.
dank je voor boeking van deze trip.
Groeten Jos en Sam van Empel

Fam. Mulders
27 / 10 / 2014
Annemarie bedankt dat door jou kennis en inzet onze vakantie met nogal wat wensen zulk een succes is geworden. Wij zijn dan ook zeer blij dat we bij jou geboekt hebben en zullen dat een volgende keer zeker weer doen! Nogmaals hartelijk dank.

brenda
27 / 10 / 2014
Afgelopen week weer een fijne vakantie gehad. Wederom top geregeld door Annemarie! ! Aanrader !!!!

Ria Smits
19 / 10 / 2014
Tijdens onze terugreis hadden we een flinke vluchtvertraging !!!!
Dankzij de vlotte hulp van Annemarie hebben we een schadevergoeding voor dit ongemak ontvangen !!!!!Annemarie bedankt voor je deskundige hulp!!!!!

Marita van de Ven
24 / 09 / 2014
Annemarie, super bedankt.
KLM willen ik namens mijn ouders ook hartelijk danken voor de goede zorgen, mijn moeder mocht met de rollator tot aan het vliegtuig lopen en als eerste in het vliegtuig instappen, ook voor mijn vader met diabetes alle lof voor het personeel van de KLM, hij kreeg als eerste zijn suikervrije maaltijd en werd super goed verzorgd.
Graag tot een volgende keer.

Fam. H. Meijer
23 / 09 / 2014
Annemarie, wij ons gezin met 6 volwassenen en 6 kleinkinderen, hebben een fantastisch lang weekend gehad bij Euro Disney Parijs, alle reserveringen super geregeld.
Bedankt voor zoals jij dit voor ons geregeld hebt, het kon niet beter.

Manon
07 / 08 / 2014
We hebben een heerlijke vakantie gehad op Ibiza! Het was super! Bij een volgende vakantie zullen we zeker contact met je opnemen!
Manon

06 / 08 / 2014
Heerlijke weekje gehad in Lanzarote! Prima appartement, eten, omgeving, al met al genoten van de vakantie!
Bedankt voor het goede advies en tot de volgende keer

Davis van de Ven
16 / 05 / 2014
Hoi Annemarie. Hong Kong was echt geweldig. De meeste wolkenkrabbers ter wereld (1000 meer dan in Manhattan), het dichtstbevolkte geb. ter wereld en een mooi hotel. De lichtshow is mooi en ook de skyline van central, samen met het oude gedeelte van Hong Kong. We zien elkaar wel weer bij de volgende trip. doei doei Davis

Maud
25 / 03 / 2014
Annemarie, Je hebt ons een heldere offerte gestuurd voor onze reis en de vakantie zelf voldeed ook helemaal aan de wensen die wij vooraf aan jou kenbaar hadden gemaakt. Top! Bedankt.

Simone Kerkhof
21 / 03 / 2014
Onze boeking bij jou voor een vakantie naar Disneyland Parijs was een enorm succes. Dat je disneykenner 1 bent van Nederland is je helemaal toevertrouwd. Door jou kennis, tips en adviezen is onze vakantie geweldig geweest. Tot een volgende keer!

RobinBrugmans
13 / 03 / 2014
Annemarie, super bedankt voor de snelle actie en het uitzoeken van een appartement geheel naar onze wensen, en dat zijn er nogal wat! ?
Bij een volgende vakantie zullen we zeker weer contact opnemen.

Annemarie van Erp
14 / 11 / 2013
Dank voor het compliment ook namens mijn oud collega;'s bij Globe van Dongen. Een nieuwe start voor mij met hopelijk veel bestaande en vaste klanten die vertrouwen in mij hebben.

edwin van der cruijsen
14 / 11 / 2013
heel veel succes annemarie en bedankt voor alle fijne keren dat we bij jou geboekt hebben!!.elke keer weer super behandeld ook als er zich van te voren (Ziekte); of achteraf (klacht op de accommodatie) problemen voor deden.echt een heel dik compliment voor je collega,s en jou in het bijzonder

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding