Anja Doomen

Reisadviseur uit Rijsbergen

06-51370445

The Travel Club - Anja Doomen

Het reisbureau komt naar u toe!

Even voorstellen

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank en Globe reisbureau ben ik vanaf november 2013 werkzaam als persoonlijk, zelfstandig reisagent. Ik ben aangesloten bij  The Travel Club, een club van ruim 200 professionele reisadviseurs.

Wanneer u het uitkomt

Als ervaren reisadviseur kom ik bij u thuis op een tijdstip waarop het u uitkomt. Dus ook buiten kantooruren of in het weekend. De reisgidsen en last minute aanbiedingen van vele (Nederlandse, Duitse en Belgische) reisorganisaties neem ik voor u mee en via mijn laptop kan ik meteen zien of de door u gewenste reis nog boekbaar is.

Zekerheid

Financiële zekerheid en kwaliteit gewaarborgd door lidmaatschap SGR en ANVR.

Alles is mogelijk

Of het nu gaat om een dagtocht, vliegreis, wintersport, verre reis, stedenreis, rondreis, het boeken van een los ticket, autohuur, weekendje weg, kampeervakantie of een complete reis op maat, alles is mogelijk.Laat u persoonlijk adviseren over de reis die aansluit op uw wensen en geheel voldoet aan uw verwachtingen.

Niet duurder

Waarom dus moeilijk doen als het makkelijk kan? U bent niet duurder uit dan bij een regulier reisbureau en de prijzen die u op internet ziet kan ik u ook bieden. Soms zelfs goedkoper. Aarzel niet en ontdek zelf de luxe en het gemak van een persoonlijk reisadviseur. Voor deze service betaalt u niets extra!

Zelf Online Zoeken en Boeken

Het is ook mogelijk om uw reis zelf online te boeken en de reis verder vertrouwd en vakkundig af te laten handelen door mij als uw persoonlijke reisadviseur van The Travel Club.

Contact

Bel voor een afspraak en uw vakantie begint bij u thuis!

Anja Doomen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding