Addy van Doorn

Reisadviseur uit Grave

06-44780760 / 0486-475547

Met een studiereis van Alltours heb ik het eiland Mallorca bezocht.

Van 23 t/m 27 mei hebben we door middel van een actief programma, in 5 dagen tijd het gehele eiland bezocht. Alle prominente badplaatsen hebben we bezocht, zoals Alcudia, Cala D'or, Cala Millor, Can Picafort en Paquera en Een uitgebreid bezoek aan Palma de Mallorca, inclusief een stadbezichtiging. Wat een geweldige stad is dat en zeker heel goed te doen als een stedentrip ideaal door de korte vliegtijd van maar twee uur.
Uiteraard hebben we diverse accommodaties bezocht en bewonderd.
Als excursie zijn we met de Catamaran naar Formentor gegaan en daar een klooster en het uitkijkpunt 'Mirador Es Colomer/ de Mal': Het uitkijkpunt is gelegen in het noorden van Mallorca, Hier heb je een mooi uitzicht op de zee.
In al die dagen heb ik zeker een mooi en goed beeld kunnen vormen van Mallorca. Ik was overdonderd door de schoonheid en de knusheid van het eiland.
Op de laatste dag voor ons vertrek hebben we de badplaats Playa de Mallorca / El Arenal bezocht. Met open mond heb ik daar het schouwspel ervaart. Ongelofelijk wat een drukte, jongenlui dronken over straat om 15.00 uur 's middags al. Emmers vol met drank en hele grote rietjes erin om uit te drinken. Megapark de grootste discotheek van Mallorca draaide al in volle glorie, alsof het 02.00 uur was! Voor mij was dit onbegrijpelijk, dat zoiets bestaat! Gelukkig kan dit deel gemeden worden, als je een bezoek brengt aan het eiland. Mochten jongenlui hierheen willen, dan is dat prima, voor mij was het to-much!

Voor de rest: HELEMAAL TOP!

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding