Addy van Doorn

Reisadviseur uit Grave

06-44780760 / 0486-475547

Februari 2012 verbleef ik in het Iberotel Aqua Marine. 

Bij aankomst werden we naar onze kamers gebracht en werd ons meteen verteld, dat het Hotel het grootste hotel van Egypte is. Het beschikt over 1301 kamers en 17 zwembaden, waarvan er 16 verwarmd zijn.

De zwembaden zijn verdeeld in een actief gedeelte en een relax gedeelte. In het actievere gedeelte is de animatie actief bezig iedereen van zijn bedje af te krijgen en mee te doen aan het variërend programma dat ze aanbieden. Hierbij staat de muziek luid aan.
In het relax gedeelte liggen er aan de waterrand, heerlijke ligstoelen, gedeeltelijk in het water. Hier heerst een serene sfeer. De animatie komt hier mondjes maat langs, enkel voor de ochtendyoga of de aqua aerobics.

Buiten het Resort, word je meteen belaagd door mannen die je overal naar toe willen brengen voor een prijs. Van te voren een prijs afspreken is een noodzaak. Er zijn verschillende shoppingmalls in de omgeving te vinden.

Op het Resort zelf is ook voldoende vertier voor ieder wat wils: Diverse bars, diverse a la carte restaurants en muziek buiten. Souvenirwinkels en zelfs een kapper is er aanwezig.

Kortom een: HEERLIJKE RELAX VAKANTIE.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding