Addy van Doorn

Reisadviseur uit Grave

06-44780760 / 0486-475547

Welkom "Bón Biní!" op Curaçao!

Curaçao, een eiland vol belevenissen...

Wij hebben ons laten verrassen door de parelwitte stranden, de azuurblauwe baaien, het tropisch klimaat en de unieke flora en fauna. Wij hebben bewonderd de 17eeuwse authentieke Nederlandse architectuur en ontdekt waarom Willemstad is geplaatst op de Wereld Erfgoedlijst van Unesco.

Curaçao hebben we beleefd als dé unieke vakantiebestemming!
De spectaculaire duikplaatsen, vriendelijke mensen en een volle evenementenkalender met avonturen en belevenissen. Beweeg mee op het ritme van de meeslepende Caribische muziek, ervaar de sterk gevarieerde multiculturele rijkdom en proef de verfijnde smaak van de internationale keuken.Bent u klaar voor deze unieke beleving vol sfeer, cultuur en vriendelijkheid? Beleef Curaçao!

Van de ene baai naar de andere baai gereden, gezwommen, gedoken, gesnorkeld.
Het hele eiland rond gereden van de ene verbazing in de andere gevallen, de stranden zijn zo mooi - mooier - mooist
De grote Knip is toch wel één van de mooiste, maar klein Curaçao spant de kroon; WAANZINNIG. De boottocht erheen is niet voor iedereen een leuke ervaring, hier kan je namelijk behoorlijk zeeziek op worden, maar het is het écht waard. Snorkelen tussen scholen met vissen, de schilpadden onder je. Het is een schouwspel wat je niet snel zult vergeten!
Boca Table is ook zo'n schouwspel wat onvergetelijk is. De ene golfslag wordt door de andere overtroffen, de ene inham is nog mooier dan de ander. Het is een waar spektakel aan water; WAANZINNIG!

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding