Stefanie Wijn

Reisadviseur uit Landgraaf

06- 43509789

The Travel Club - Stefanie Wijn-Dassen

Vakantie is een cadeau aan jezelf

Ik zal mij even voorstellen

Mijn naam is Stefanie Wijn-Dassen, geboren en getogen in Landgraaf en werkzaam in de reisbranche sinds 2003. Mijn leven staat in het teken van reizen. Dit in combinatie met mijn jarenlange ervaring op het reisbureau geeft een uitstekende mix van kennis, ervaring en passie. Ik heb al vele plaatsen op de wereld persoonlijk mogen bezoeken en door mijn nieuwsgierigheid en reislust blijf ik op zoek naar de leukste plekken.

Jouw wensen

Of het nu gaat om een weekendje weg, een strandvakantie met je gezin of die droomreis naar een verre bestemming, een vakantie is een cadeautje aan jezelf en je dierbaren. Het maken van een mooie reis is iets waar je naartoe leeft en waar vaak voor gespaard wordt. Een reis naar wens invullen met bij jou passende accommodaties, vervoer en activiteiten vraagt kennis en ervaring. Als persoonlijk reisadviseur maak ik van jouw wensen een onvergetelijke ervaring.

Jouw reisbureau op jouw locatie

Je hoeft geen tijd vrij te maken om naar het reisbureau te komen, het reisbureau komt namelijk naar jou! Ik kom op afspraak bij je thuis of op het werk, op tijden dat het jou uitkomt. Dus ook in de avonduren en/of weekenden. Je betaald niets extra's voor deze service en bent niet duurder uit dan bij een reis geboekt via een reisbureau of het internet. Sterker nog, door het grote assortiment van aanbieders en mijn onafhankelijkheid kan ik dezelfde reis vaak zelfs goedkoper aanbieden.

Zekerheden

The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR en werkt samen met alle Nederlandse en Duitse touroperators. Daarnaast werk ik met veel kleine en gespecialiseerde agenten samen waardoor het aanbod nóg beter aan jouw wensen kan voldoen.

Voordelen

  • Een vast contactpersoon, ook in de avonduren en weekenden
  • Geen wachttijden en 100% privacy
  • Onafhankelijk en objectief reisadvies
  • Mijn persoonlijke service voor, tijdens en na de reis
  • Alle Nederlandse en Duitse touroperators én vele gespecialiseerde agenten
  • Aangesloten bij ANVR en SGR 

Tel  06- 43509789

Mailto Stefanie Wijn  stefanie.wijn@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen
 

Stefanie Wijn-Dassen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding