Nadine Derikx

Reisadviseur uit Tienray

06-53866064

The Travel Club - Nadine Derikx 

Uw reis is mijn passie!

 

Even voorstellen

Mijn naam is Nadine Derikx en sinds 2000 ben ik werkzaam in de mooiste branche ter wereld: de reisbranche! Na 15 jaar op het stenen reisbureau gewerkt te hebben, ben ik in 2015 gestart als persoonlijk reisadviseur onder de vlag van The Travel Club en stel ik met veel plezier vele mooie reizen samen van low budget tot super deluxe. Sinds 2022 werk ik het grootste gedeelte van het jaar vanuit het mooie Ibiza, waar ik inmiddels mijn thuis heb gevonden.

Jarenlange ervaring

Door mijn jarenlange ervaring, heb ik inmiddels al veel mooie bestemmingen mogen bezoeken, waardoor ik een Allround reisagent ben en uit eigen ervaring u goed kan informeren.
Een stedentrip, auto/camping vakantie, groepsreis of strandvakantie, maar ook uw droomreis, huwelijksreis, cruise, safari of een rondreis op maat. Ik help u graag om de juiste reis op basis van uw wensen en budget te realiseren.

The Travel Club

The Travel Club is een vooruitstrevende franchise organisatie met enthousiaste, vakbekwame en persoonlijke reisadviseurs. The Travel Club is aangesloten bij het ANVR, SGR, hiermee wordt uw financiële zekerheid van uw vakantie gewaarborgd. Tevens is The Travel Club ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds en hebben zij een eigen IATA afdeling.

Een onvergetelijke vakantie met zekerheid!

 • Zoekt u naar een onvergetelijke vakantie, maar ziet u door de bomen het bos niet meer;
 • Geen zin in wachttijden bij een reisbureau;
 • Genoeg van dat eindeloos bladeren in reisgidsen of surfen op het internet;
 • Behoefte aan kennis van zaken en persoonlijke service wanneer het u uitkomt?
 • Is zekerheid na de coronacrisis of onzekerheden in de wereld voor u belangrijk?

Mijn Reiservaring:

De afgelopen 7 jaar heb ik de volgende bestemmingen bezocht: Londen, Turkse Riviëra, Dominicaanse Republiek, Lissabon, India, Java (Indonesië), Pelopponessos en Athene, Montenegro, Zweeds Lapland, Zuid Afrika, Georgië, Costa Blanca en Valencia, Reykjavik en Noord Florida, Samos, Ibiza en Curacao. Ook heb ik in de afgelopen 7 jaar al een aantal Cruises gemaakt.

Tevens ken ik de volgende bestemmingen ook uit persoonlijke ervaring: Aruba, USA, Canada, Spanje (inclusief Canarische eilanden en Balearen), Diverse Griekse eilanden, diverse Europese steden, Kanaal Eilanden, Egypte, Cyprus, Marrakech

Door het volgen van diverse cursussen en trainingen. Maar ook door het lezen van vakliteratuur en het maken van reizen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de reiswereld en krijg ik meer kennis om deze aan u over te brengen. Vooral in moeilijke tijden zoals de afgelopen jaren tijdens de Covid-19 Pandemie, is het erg belangrijk om goed geïnformeerd te worden en te kiezen voor organisaties die de reiscodering nauw in de gaten houden, en indien nodig, soepele voorwaarden hanteren. Ik kan u hierbij goed helpen en informeren!

Werkwijze:

U kunt uw wensen aan mij via telefoon of mail doorgeven. Desgewenst is het ook mogelijk om een digitale afspraak via Zoom, Teams of WhatsApp te maken. Ik inventariseer uw wensen en ga voor u aan de slag om het juiste voorstel voor u te maken aan de hand van uw wensen en budget.
Afspraken bij u thuis is alleen mogelijk wanneer ik in Nederland ben.
Mocht u naar aanleiding van een uitgebracht voorstel besluiten geen reservering te maken, dan worden er advieskosten van
€ 50,-/65,- (Zie Tarievenlijst) berekend voor het gedane werk.

Enkele pluspunten van mij als uw persoonlijke reisagent:

 • Altijd uw eigen, deskundige, persoonlijke reisagent
 • Persoonlijke service
 • Aanbod Nederlandse-, Belgische en Duitse Reisorganisaties en lokale agentschappen over de hele wereld.
 • Volledig onafhankelijk en objectief
 • Van een weekendje weg tot wereldreis en alles er tussen in.
 • Maatwerk, afgestemd op uw wensen
 • Offerte aanvragen per mail, telefoon of website
 • In noodgevallen 24/7 bereikbaar

Leest u ook mijn Gastenboek, hierin staan diverse recensies van mijn klanten hoe zij mijn service hebben ervaren.

Wacht niet langer! Laat mij uw droomreis regelen en vraag een offerte aan. Tot Gauw!

Met reislustige groet,

Nadine Derikx 

Tel  06-53866064

Mailto Nadine Derikx  nadine@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen  offerte aanvragen

Het grootste compliment dat u mij kunt geven, is mij aan te bevelen bij uw vrienden, familie en zakelijke relaties.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding