Margot Tinnemans

Reisadviseur uit Weert

06-17168133

Welkom !!!

Mijn naam is Margot en ik werk als zelfstandig reisadviseur bij The Travel Club.

Vakantie…u heeft er vast altijd wel zijn in, Wellicht wilt u nieuwe indrukken en ervaringen opdoen, andere mensen ontmoeten en genieten van onbekende gerechten.

De ene keer gaat u voor de warme zon en zeewind, de andere keer voor de heldere vrieskou en sneeuw.
Mijn reisadvies gaat verder dan het opzoeken van een reis in een reisgids. Jaarlijks bezoek ik tal van vakantiebestemmingen en dit reikt verder dan de weersverwachting op uw vakantie adres. Cultuur, accommodaties, bezienswaardigheden: ik kan u er alles over vertellen ! Omdat er direct persoonlijk contact en ook terugkoppeling is, kan ik u altijd goed informeren over locaties en goede aanbevelingen doen.

Persoonlijk reisadvies

Ik kom bij u thuis,op kantoor of u komt bij mij thuis. Ook s ‘avonds en in het weekend zodat u in alle rust de juiste keuze kunt maken. Ik werk met het aanbod van alle gerenommeerde touroperators. Ook de Belgische en de Duitse touroperators. Zelfs brochures en reispapieren worden bij u thuis afgeleverd. Deze extra service is geheel kosteloos.

De grootst mogelijke variatie aan kwaliteitsreizen. Naast volledig verzorgde vakanties kunt u bij mij ook terecht voor; Huwelijksreizen ( ook op locatie), Zakenreizen, Incentives, Hotelreserveringen , Groepsreizen, Autohuur, Overtochten, Vervoer van en naar Luchthaven, Losse bus-, trein- en vliegtickets.

Reizen op maat

De reis van uw dromen niet in de reisgids? Geen nood ik stel graag voor u de perfecte reis samen.

Goed verzekerd op reis

Voor een reis-en annuleringsverzekering ben u ook aan het juist adres. Ik adviseer graag over de mogelijkheden. Ik werk samen met Europeesche Verzekeringen

Kortom…u zakenreis of vakantie begint bij mij !

Margot Tinnemans

Tel  06-17168133

Mailto Margot Tinnemans  margot.derckx@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding