Kitty Schers

Reisadviseur uit Kessel

077-4621451 / 06-20278052

The Travel Club - Kitty Schers

Geen tijd om naar het reisbureau te gaan, dan komt het reisbureau naar u!

Een vakantie bestemming zoeken en reserveren is vaak niet zo eenvoudig als u dacht. Via internet ziet u door de bomen het bos niet meer en bij een bezoek aan het reisbureau staat u vaak lang in de rij.

Ervaring

Door veel eigen reiservaring en vanwege het feit dat ik inmiddels sinds 1987 jaar in de reiswereld werkzaam ben, kan ik u bijzonderheden over vele bestemmingen vertellen.

Gemak

Geen tijd om langs een reisbureau te gaan?

Dat is nu verleden tijd. Als ervaren reisadviseuse kom ik bij u thuis op een tijdstip waarop het u uitkomt. Dus ook buiten kantooruren of in het weekend. De reisgidsen en last minute aanbiedingen van vele (Nederlandse, Duitse en Belgische) reisorganisaties neem ik voor u mee en via mijn laptop kan ik meteen zien of de door u gewenste reis nog boekbaar is.

Prijsvergelijk

Tevens kan ik, door de speciale reisbureau computersystemen die mij ter beschikking staan, snel een prijsvergelijk tussen diverse aanbieders voor u maken, zodat u altijd de laagst mogelijke prijs betaalt.

Waarom dus moeilijk doen als het makkelijk kan? U bent niet duurder uit dan bij een regulier reisbureau en de prijzen die u op internet ziet kan ik u ook bieden. Soms zelfs goedkoper.

Contact

Bel voor een afspraak en uw vakantie begint bij u thuis! 

Tel  06-20278052

Mailto Kitty Schers  kitty.schers@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met vriendelijke groet,

Kitty Schers

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding