Kirsten Huntjens

Reisadviseur uit Schin op Geul (Valkenburg)

06-40646183

The Travel Club - Kirsten Huntjens Valkenburg

Ik verneem graag uw reiswensen, want uw reis is mijn passie!

Welkom op mijn website The Travel Club Kirsten Huntjens

Kirsten Huntjens

Ik ben Kirsten Huntjens, een Valkenburgse met een enorme passie voor reizen en sinds 1997 werkzaam in de reisbranche. Vanwege mijn interesse en reislust heb ik wereldwijd al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken. Dit in combinatie met jarenlange reisbureau ervaring kan ik u een goed onafhankelijk reisadvies geven.

Uw wensen zijn mijn passie

Het maken van een mooie reis is een belevenis waar iedereen naar toe leeft, waar de nodige voorbereidingen voor worden getroffen en vaak voor wordt gespaard. Zo’n belevenis vraagt erom helemaal naar eigen wens te worden ingevuld, met passende accomodaties, vervoer en activiteiten. Van uw wensen maak ik als reisadviseur graag, samen met u, een onvergetelijke vakantie.

Reisbureau zonder bureau

The Travel Club is een reisbureau zonder bureau. Ik kom als reisadviseur op afspraak bij u thuis of op het werk en hebben contact via de telefoon of mail.

U hoeft dus geen tijd te maken voor uw reisbureau, maar uw persoonlijk reisadviseur maakt tijd voor u. Op het moment dat het u het beste uitkomt, ook ’s avonds of in het weekend. Deze service kost u niets meer dan het boeken van een reis via het internet of bij een reisbureau. Sterker nog, vaak is het zelfs goedkoper aangezien The Travel Club totaal onafhankelijk en objectief is.

Zekerheid

Ik kan alle soorten vakanties van alle grote Nederlandse, Duitse en Belgische reisorganisaties aanbieden, maar natuurlijk werk ik ook samen met vele kleine, gespecialiseerde organisaties.

Reisadviseur keten The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR, waardoor u met een gerust gevoel uw reis kunt boeken. 

Voordelen persoonlijk reisadviseur:

  • Een vast contactpersoon, die ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar is
  • Geen wachttijden en 100 % privacy
  • Persoonlijk en deskundig reisadvies
  • Prijsbewust: u bent niet duurder uit dan bij een reisbureau en de prijzen die u op internet vindt, kan ik u ook aanbieden
  • Optimale service en omdat ik onafhankelijk ben, zal ik alle prijzen bij diverse reisorganisaties vergelijken: de beste match voor u is voor mij het belangrijkste
  • Brochures en uw reispapieren worden, indien gewenst, persoonlijk bij u afgeleverd 

Contact

Neem gerust contact met mij op, dit kan per telefoon, email of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, Ik verneem graag uw reiswensen

Tel  06-40646183

Mailto Sandra van Son  kirsten.huntjens@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Met reislustige groet,

Kirsten Huntjens - Drissen 

En vergeet niet; het grootste compliment dat u mij kunt geven, is mij aan te bevelen bij uw vrienden, familie en zakelijke relaties.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding