Marijke Smit-Kuyt

Reisadviseur uit Westerlee

0597-431425 / 06-52358465

The Travel Club - Marijke Smit-Kuyt

Hartelijk welkom op de website van uw persoonlijke reisadviseur in de provincie Groningen!

Reizen zie ik als beleven!

Na een gedegen reisbureauopleiding heb ik van m’ n hobby mijn vak gemaakt. Na 25 jaar als office manager werkzaam te zijn geweest bij een reisbureauketen raakte ik geïnspireerd door de professionaliteit van The Travel Club en de nieuwe en persoonlijke manier van reizen boeken. Ik heb mij vanaf september 2009 aangesloten bij The Travel Club. Een vooruitstrevende, uitstekende franchiseorganisatie met enthousiaste, vakbekwame en persoonlijke reisadviseurs.

Mijn bestemmingen

Binnen Europa heb ik vele bijzondere landen bezocht. Ook buiten Europa reisde ik door meerdere landen waaronder Singapore, Thailand, Laos, China, Maleisie , USA, Venezuela, Mexico, de Nederlandse Antillen en mijn geboorteland Australië.

Zekerheid

The Travel Club is lid van de ANVR en SGR. Hiermee wordt de financiële zekerheid van uw vakantie gewaarborgd.

Graag adviseer ik u bij uw vakantiekeuze

Mensen zijn uniek en zo ook hun reiswensen! Het aanbod sluit aan bij al deze specifieke reiswensen. U kunt bij mij terecht voor strandvakanties, verre reizen, rondreizen, cruises, busreizen, autoreizen, stedenreizen, themareizen, sportreizen, huwelijkreizen, vliegtickets en maatreizen. Uiteraard kan ik ook uw autohuur en taxivervoer regelen en reisverzekeringen voor u afsluiten. Graag adviseer ik u bij uw vakantiekeuze. Uw reis zal ik vakkundig en met zorg voor u regelen. Van moment van keuze tot uw terugkeer. Ik werk samen met alle vertrouwde reisorganisaties in Nederland, Duitsland, België en incoming agents uit de hele wereld.

Online zoeken en boeken

Het is ook mogelijk om uw reis zelf online te boeken op mijn website en uw boeking vertrouwd en vakkundig te laten afhandelen door mij als uw persoonlijke reisadviseur van The Travel Club.

Contact

Voor reisadvies kunt u mij bereiken per mail of telefoon of op afspraak kom ik bij u thuis. 

Ook graag op reis? Ontdek uw wereld.

Met vriendelijke groeten,

Marijke Smit-Kuyt

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding