Annelies van Meteren

Reisadviseur uit Groningen

06-23473387

Leuk dat je op mijn site bent!

Reizen in elkaar zetten is mijn vak. Een vakantie uitzoeken vind ik echt heel leuk om te doen. Ik ben er een expert in. En dat doe ik ook graag voor jou! Ik wil je ontzorgen en mijn ervaring en kennis met je delen. Ik wil dat je geniet van je vakantie en dat je thuiskomt met een blij gevoel.

Vakantie met aandacht
Ik luister naar je wensen, naar wat jij belangrijk en leuk vindt tijdens je vakantie.
Door de vele reizen die ik heb gemaakt en mijn jarenlange ervaring vind ik altijd de juiste vakantie voor jou. Of het nu gaat om een weekje Terschelling of een Glamping in Italië, een verre reis naar Zuid-Afrika of een Cruise door het Caribisch gebied. Ik word er blij van en deel dat graag met jou.

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika is mijn specialisatie. Vijf mooie jaren heb ik in Kaapstad gewoond, gewerkt en door Afrika gereisd. Ieder jaar ga ik terug naar het land met de meest uiteenlopende natuurschoon, rijke historie, culinaire hoogstandjes, buitengewone gastvrijheid en een hoog serviceniveau. Dat niveau laat ik graag terugkomen in de manier waarop ik je reis verzorg.

De koffie staat klaar!
Je bent van harte welkom in mijn gezellige kantoor-aan-huis. Ik werk niet met openingstijden, maar op afspraak. Uiteraard is een reisadvies bij jou thuis ook mogelijk, dat kan ook in de avonduren of in het weekend.

Zelf doen
Vind jij het leuk om zelf je reis uit te zoeken en alles van A tot Z te regelen, maar je vindt het toch een veilig idee als ik er voor je ben? Ik kan de reis voor je inboeken waardoor je gebruikmaakt van mijn uitgebreide service en financiële zekerheden.

Waarom boeken bij Annelies?
- Persoonlijke aandacht vanaf ons eerste contact.
- Veel kennis en ervaring.
- Altijd, zowel overdag als in de avond, bereikbaar.
- Creatief en flexibel in het boeken van reizen.
- Toegang tot heel veel gerenommeerde reisorganisaties.
- Optimale service zonder extra kosten.
- Niet duurder dan zelf online boeken. 

Financiële zekerheid
The Travel Club is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat de financiële zekerheid van je reis is gewaarborgd.

Hoe ziet jouw volgende vakantie er uit? Ik hoor het graag! 

Annelies

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding