Yvonne Slaats

Reisadviseur uit Kerkdriel

0418-633531 / 06-22451094

Het grote genieten, het uitrusten of juist het ontdekken kan gaan beginnen!!

Wat is er niet fijner dan een ervaringsdeskundige u te laten adviseren bij uw vakantieplannen!

Mijn naam is Yvonne Slaats en ik heb 15 jaar in verschillende landen gewoond en ben daar besmet geraakt met het reisvirus!! Begonnen in Bahrein (5 jaar), een van de golfstaten in het Midden-Oosten en vandaaruit natuurlijk Dubai, Oman (een Duizend-en-een-nacht sprookje) gaan beleven. Daarna Griekenland (7 jaar) wat een land is van zoveel eilanden dat ik die 7 jaar nodig had om alle eilanden te gaan beleven en te leren genieten. De azuurblauwe zee en de zon 8 maanden per jaar gaven mij voldoende motivatie!

Eenmaal terug in Nederland bleef het kriebelen en heb ik landen als Amerika, China, Argentinie, Turkije, Cyprus, Libie, Portugal, Spanje, Italie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Frankrijk, België, Engeland, Ierland en Zweden mogen meemaken.

Stedentrips zijn een mooi tussendoortje en Parijs, Londen, New York, Kuala Lumpur, Athene, Rome, Praag, Wenen en vele meer zijn aan mij wel besteed. Nog even een jaar in Maleisië gewoond en vandaaruit heel Maleisië ontdekt (prachtig!) en Indonesië en Thailand in vogelvlucht meegenomen.

U begrijpt er is niets wat u mij niet vragen kunt en als ik het niet zelf meegemaakt heb, kunt u ervan opaan dat ik het voor u uitzoek met al mijn enthousiasme. Ik hou van de wereld en wil u daarin meenemen.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Slaats

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding