Teun van Wel

Reisadviseur uit Nijmegen

06-44642602

Als whisky liefhebber wilt u graag een keer naar Schotland! Naast reizen is whisky mijn andere grote passie. Ik geniet al sinds midden jaren '90 van whisky. En van Schotland. Ik ben specialist op het gebied van whiskyreizen. Elk jaar verzorg ik weer vele mooie whiskyreizen. En uiteraard ga ik zelf ook elk jaar een of meerdere keren naar Schotland.

Ik verzorg reizen zowel voor whisky clubs als voor slijterijen en hun klanten. Maar ook individueel of met een groepje mede liefhebbers. Deze reizen worden altijd geheel op maat naar uw wensen samengesteld. 

Wilt u ook genieten van het prachtige land en de heerlijke whisky?  Neem dan contact met mij op. Op basis van uw wensen verzorg ik de perfecte whiskyreis voor u. Desgewenst ga ik zelf mee om de reis te begeleiden. Klik hier om direct contact met mij op te nemen.

Voor World of Whisky heb ik enkele voorbeeldreizen samengesteld. (klik hier)

Whiskyzeilreis Islay festival 2020
Wilt u ook het Feis Isle op een unieke manier meemaken? Ga dan mee op het prachtige schip de Atlantis. Deze zal in 2020 vrijwel het gehele Islay festival daar zijn. En u kunt mee!
Ik heb zelf vorig jaar een prachtige whiskyzeilreis met de Atlantis mogen doen en kan het u echt van harte aanbevelen. Heeft u vragen of of wilt u direct boeken? Neem dan even contact met mij op.

Klik hier voor alle informatie over deze bijzondere whiskyzeilreis

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding