Mirjam Vermeulen

Reisadviseur uit Didam

06-23665769

Reisbureau Didam - Uw reisspecialist

Voor al uw vakanties, zakenreizen, stedentrips en weekendjes weg

Reisbureau ZevenaarPersoonlijke aandacht

Als ervaren reisadviseur bied ik u een unieke combinatie van persoonlijke aandacht, bereikbaarheid, maatwerk en tips voor een geslaagde reis. U kunt altijd bij mij terecht voor uw zomervakantie, het weekendje weg, de wintersport, en natuurlijk ook om te overwinteren in een warm land. Bel me gerust voor, tijdens of na werktijd of in het weekend, wat u het beste uitkomt.

Uw zakelijke partner

Terwijl u zich concentreert op uw core business, neem ik uw zakenreiswensen en -zorgen uit handen. 24 uur per dag, elke dag. Totale ontzorging dus. Voor u en uw collega's. Zonder een 9-tot-5-mentaliteit.

Bestaat uw reis uit meerdere bestemmingen? Dan zoek ik de meest efficiënte en ideale combinatie uit, zowel qua vluchttijden als prijzen. En mocht een vergadering onverhoopt uitlopen, dan ben ik altijd bereikbaar om direct uw vlucht en/of hotel te wijzigen.

Op ticketprijzen en reistijd kan vaak bespaard worden door slim om te gaan met de mogelijkheden. Reisbureau Didam zoekt het voor u uit! Moet er iets omgeboekt worden, heeft u uw vlucht gemist of is het hotel volgeboekt? Ik sta voor u klaar.

Een échte reisspecialist

Als persoonlijk reisadviseur van The Travel Club kan ik álle soorten vakanties van alle grote reisorganisaties aanbieden en werk ik ook samen met vele kleine, gespecialiseerde organisaties.

Zekerheid

The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties. We zijn dus een echt reisbureau en komen graag bij u thuis of op kantoor.

Contact

Zoekt u een zorgeloze en gemakkelijke manier om uw vakantie en weekendje(s) weg te boeken? Bel of mail dan gerust naar Reisbureau Didam! 

Graag help ik u verder!

Tel  06-23665769

Mailto Mirjam Vermeulen  mirjam@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Mirjam Vermeulen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding