Marit Poelstra

Reisadviseur uit Renkum

06-28225440

Welkom op de Redichem-pagina.

Waarom zou je bij mij boeken en niet via internet? Het voordeel van via mij boeken is dat je altijd persoonlijk contact en één aanspreekpunt hebt.

Dus bij vragen maar ook bij problemen (voor, tijdens of na je vakantie) kun je mij bellen of mailen. Nu denk je natuurlijk: "maar via internet is het goedkoper dan via jou". Dat is niet zo!

Meestal kan ik dezelfde prijs aanbieden (en soms zelfs goedkoper) maar bij mij weet je wel zeker dat je de juiste vakantie hebt. Op internet wordt niet gekeken of het hotel dat je boekt wel bij je past, dat doe ik wel!

Ook kan ik alle aanverwante zaken voor je regelen zoals verzekeringen, parkeerplaats op de luchthaven, autohuur ter plaatse, visum indien noodzakelijk en zelfs excursies ter plaatse.

Omdat ik graag wil weten welke boekingen via Redichem komen deze speciale pagina. Boek je telefonisch of per mail geef dan aan dat je via Redichem komt. Ik wil namelijk aan het eind van 2016 zien hoeveel boekingen ik heb gemaakt dankzij Redichem en daar dan nog iets leuks mee doen!

En als ik zelf op vakantie of studiereis ben, of als ik ziek ben dan neemt een collega voor mij waar. Dus ook dan kun je gewoon altijd bij iemand terecht die alle vragen kan beantwoorden.Verder is het fijn om te weten dat The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR zodat de financiële zekerheid van al je reizen gewaarborgd is.

Als jouw persoonlijke reisadviseur kan ik de ideale vakantie of reis samenstellen en reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip (ook in het weekend en 's avonds), via de website, op afspraak thuis, op locatie, telefonisch en ook per e-mail. Door mijn kennis en uitgebreide reiservaring kan ik je alle informatie geven over jouw vakantie- of reisbestemming. Persoonlijke aandacht en hoge service zijn voor mij erg belangrijk, zodat jij van een optimale vakantiebeleving kunt genieten."

Een aantal van jullie kennen mij, maar nog veel meer mensen kennen mijn vriend, Henk Flipsen. Samen met Henk heb ik naast The Travel Club een biljartcentrum in Renkum. Een perfecte combinatie!
Ik ben vanaf 1992 werkzaam in de reisbranche, ooit begonnen bij een reisorganisatie in Amsterdam maar snel weer teruggekomen naar Gelderland en daar vele jaren bij Nijenhuis gewerkt.

Na het faillissement van Nijenhuis terecht gekomen bij Arke maar dit werkte voor beide partijen niet. Arke (TUI) is een leuke organisatie maar er zijn zoveel meer mogelijkheden in de reiswereld. Dus na wat gesprekken gekozen voor The Travel Club. Ik ben hier in mei 2014 begonnen! Het voordeel van zo'n grote club is dat wij veel contracten met veel verschillende reisorganisaties hebben.

Dus ik kan onder andere de volgende organisaties boeken: TUI, Neckermann, Vrij Uit, Corendon, Club Med, maar ook minder bekende reisorganisaties als: Sawadee, Fox, Esta Travel, Euram, Las Perlas.
Naast deze Nederlandse organisaties kunnen wij ook via Duitse reisorganisaties boeken en dit kan heel interessant zijn, vooral in bijvoorbeeld onze meivakantie.

Kortom ik wil jullie graag uitnodigen om een kijkje te nemen op mijn site en ben jullie graag van dienst met een boeking. Samen kunnen we de samenwerking tussen Redichem en The Travel Club Marit Poelstra heel interessant maken voor beide partijen. Ik hoor graag van jullie.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding