Marit Poelstra

Reisadviseur uit Renkum

06-28225440

The Travel Club - Marit Poelstra

Welkom op mijn persoonlijke pagina.

Even voorstellen

Na jaren heb ik eindelijk de beslissing genomen om als zelfstandig reisadviseur te beginnen. Op deze manier kan ik u alle aandacht en persoonlijke service bieden waar en wanneer u dat wenst. Ik bied u, als zelfstandig reisadviseur, een perfecte combinatie van deskundigheid, reiservaring & persoonlijke aandacht!

Alle soorten vakanties

Waar u ook naar op zoek bent; weekendje weg, strandvakantie, kampeervakantie, lastminute, wintersport, cruise, romantische huwelijksreis, bedrijfsuitje of een culturele rondreis? Ik kan het voor u regelen.

Als persoonlijk reisadviseur van The Travel Club kan ik alle soorten vakanties van alle grote reisorganisaties aanbieden en werk ik ook samen met vele kleine, gespecialiseerde organisaties.

Zekerheid

The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties.

Meest persoonlijke service

Uiteraard betaalt u niets meer dan bij een reisbureau, maar ontvangt u wél de meest persoonlijke service. Wat wilt u nog meer...? Vaak hoor ik om me heen dat er veel geld en tijd bespaard kan worden door zelf vakanties te regelen op het internet, maar weet u ook zeker dat wat u leest ook aan uw verwachtingen gaat voldoen?

Wat doet u als blijkt dat het hotel overboekt is, uw gehuurde auto niet klaar staat of nog erger de vakantievilla niet eens bestaat... Waar valt u dan op terug?

Ontzorgen

Als u via het internet gaat zoeken, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. U klikt van alles aan en uiteindelijk kunt u het niet meer vinden, dit is tijdrovend! Bovendien kent het internet vele aanbieders waardoor het voor u moeilijk wordt om voor een goed gewaarborgde reis de juiste prijs te krijgen.

Met een bezoek aan het reisbureau heeft u tevens te maken met lange wachttijden of u moet u aanpassen aan de openingstijden waarop u zelf aan het werk bent.

Uw voordelen om bij mij te boeken op een rijtje:

  • Garantie van ANVR en SGR waardoor uw reis is gewaarborgd
  • Deskundig reisadvies per mail, telefoon of aan huis op een tijdstip dat ú uitkomt
  • Goede productkennis voor optimaal en kwalitatief advies
  • Altijd een prijsvergelijking
  • Toegang tot alle aanbieders, waaronder tevens Duitse en Belgische. Hieronder valt ook autohuur, verzekeringen, arrangementen, etc.
  • Zeer boekbare website
  • Altijd zowel overdag als in de avond bereikbaar

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact op per telefoon of mail en ik kom bij u langs op een tijdstip dat het u schikt, overdag, 's avonds of in het weekend. Wenst u een brochure te ontvangen? Ik kom deze persoonlijk bij u brengen. Net zoals uw reisbescheiden. Dus persoonlijk is bij mij ook écht persoonlijk..

Als u mij uw reis laat verzorgen, dan zult u van het verschil genieten!

Tel  06-28225440

Mailto Marit Poelstra  marit@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Marit Poelstra

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding