Marijke Brits

Reisadviseur uit Nijmegen

06-24131856

Welkom op deze speciale pagina voor leden van HCQZ!

Graag stel ik mij kort aan u voor:

Mijn naam is Marijke Brits en ben werkzaam als zelfstandig reisagent onder de vertrouwde vlag van The Travel Club. Ik werk al 14 jaar als reisadviseur. Voorheen werkte ik bij Globe Reisburo Van Dongen (later Arke) in Winkelcentrum Dukenburg en inmiddels werk ik vanuit huis als zelfstandig reisagent. Ik heb veel van de wereld gezien en kan u veelal uit eigen ervaring adviseren. Ik vind het geweldig om prachtige reizen te verzorgen en zou dat ook graag voor u doen! Ik heb vroeger altijd gehockeyd bij Quick, maar heb helaas noodgedwongen moeten stoppen door zware knieblessures. Vanzelfsprekend draag ik de club nog altijd een warm hart toe en daarom wil ik mijn steentje bijdragen aan de clubkas van HCQZ.

Hoe werkt het?

Door uw reis te boeken bij mij of op mijn website The Travel Club/Marijke, kunt u HCQZ op eenvoudige wijze helpen de clubkas te 'spekken'!
HCQZ ontvangt voor elke gemaakte boeking* bij Marijke Brits – The Travel Club € 10,- als donatie. Elk kwartaal krijgt HCQZ de bedragen bijgeschreven en zal HCQZ u op de hoogte houden van de (euro)meterstand. Uw vakantie is dus geld waard voor de club!!!

Als uw persoonlijke reisadviseur kan ik samen met u de ideale vakantie of reis reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip bij u thuis, op locatie, per telefoon of per mail. Makkelijk toch? En voor dat gemak betaalt u niets meer dan wanneer u reserveert via het internet of het reisbureau. Ik bén een reisbureau, maar dan 'on wheels'. Vaak zit ik met mijn laptop ergens in Nijmegen of omgeving aan de keukentafel om samen met mensen hun reisplannen en hun wensen te bespreken. Hoe fijn is het als dat kan? U hoeft de deur niet meer uit, we spreken af op een tijdstip dat u past, u hoeft niet meer te wachten op een reisbureau en ook geen parkeerkosten meer te betalen. U kunt trouwens ook uw wensen via de mail of per telefoon aan mij doorgeven en ik ga op zoek naar een vakantie die aansluit bij uw wensen. U ontvangt van mij dan een volledig reisvoorstel per mail wat u in alle rust kunt bekijken. Ik regel dus ook met veel plezier uw reis per telefoon of mail. Ik ben van alle markten thuis en werk met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België samen. Daarnaast werk ik ook nauw samen met vaste en betrouwbare agenten in het buitenland waardoor ik uw reis volledig aan kan passen aan uw wensen. Ik kan putten uit het grootste aanbod aan reizen en daarom komt 'nee' niet in mijn woordenboek voor! Omdat ik werk onder de vlag van The Travel Club, ben ik aangesloten bij het ANVR, het SGR en Stichting Calamiteitenfonds waardoor de (financiële) zekerheid van uw reis is gewaarborgd.

Als u gewend bent om uw vakantie via het internet te reserveren, dan kunt er voortaan voor kiezen om dat via mijn website te doen. Op www.thetravelclub.nl/marijkebrits vindt u een enorm aanbod aan reizen die online gereserveerd kunnen worden. Het voordeel voor u is dat ik altijd uw contactpersoon ben voor uw reis en ook alles achter de schermen voor u regel. Of u nou uw vakantie via een website van een reisorganisatie reserveert, of via mijn website, de reis én de prijs zijn hetzelfde. Ook voor online reservering stort ik € 10,- in de clubkas. Waarom zou u dus nog ergens anders boeken?

Wat kunt u van mij verwachten?
- Voor elke boeking die u als lid van HCQZ bij mij maakt, stort ik € 10,- in de clubkas
- Deskundig en persoonlijk advies op het tijdstip dat u het beste past
- Minstens nét zo voordelig als internet en reisbureau
- Altijd één contactpersoon, een vast gezicht
- Volledig onafhankelijk en objectief
- 's Avonds en in het weekend bereikbaar
- Reisadvies aan huis, gemak, geen wachttijden en 100% privacy
- Ruime keuze uit een gevarieerd aanbod aan reizen
- Aanbod van uitstekende reis- en annuleringsverzekeringen
- Reisgidsen, reisbevestigingen en reispapieren worden persoonlijk bezorgd
- Garantie van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Voor meer informatie over deze actie kunt u natuurlijk contact met mij opnemen. Ik zie met veel belangstelling uw vakantieplannen tegemoet en hoop dat ik, samen met u, een mooi bedrag voor de clubkas bij elkaar kan sparen!

Graag tot ziens!

Marijke Brits – The Travel Club
Sint Jacobslaan 558
6533TZ Nijmegen
06-24131856
Marijke.brits@thetravelclub.nl
www.facebook.com/marijke.thetravelclub

*) Er geldt een minimale reissom van € 500,- per boeking. Boekingen van enkel vliegtickets doen niet mee aan de clubkasactie.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding