Marijke Brits

Reisadviseur uit Nijmegen

06-24131856

Welkom op mijn gastenboek!

Ik zou het erg leuk vinden als u uw ervaringen met mij als uw persoonlijk reisadviseur met de wereld wilt delen! U kunt uw reactie mailen naar marijke.brits@thetravelclub.nl. Zodra ik uw reactie heb ontvangen, kunt u uw recensie terug lezen in mijn gastenboek.

Heel erg bedankt!

 

11/03/2019 Familie Schreurs

We zijn alweer een paar dagen terug van onze reis "hoogtepunten van Bali" welke we samen met mijn broer en diens vriendin hebben gedaan. Het was voor ons een een zeer geslaagde en relaxte vakantie. We hebben op drie locaties verbleven die op zich niet ver van elkaar verwijderd waren, maar toch ieder weer heel verschillend waren. De geboekte hotels waren prima, zowel wat betreft de locatie als de verzorging. Wij hebben Bali (beter) leren kennen en hebben genoten van een mooie vakantie! Bedankt voor jouw advies!

 

08/05/2015 Henny Engels

Marijke je had alles uitstekend geregeld. Prachtig appartement op mooie lokatie. Bedankt!

 

08/05/2015 Leenders

Marijke heeft alweer twee keer alles van a tot z geregeld voor mijn vakanties. Helemaal top! Niets is Marijke teveel. Bedankt en tot snel!

 

05/05/2015 Hennie Hendriks

Prima vakantie gehad in Miracle Resort in Lara. Je heb je best gedaan, maar als oude klanten wisten we dat het zeker goed zou komen. De volgende reis is al weer geboekt bij je. Vertrouw er op dat dat ook goed is. Gr. Hennie en Thea

 

03/05/2015 Henk Vrielink

Prima vakantie op Curacao gehad. Alles door Marijke geregeld. Als ik dat zelf had moeten doen had mij dat vele uren zo niet dagen gekost, en goeie suggesties gekregen.

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding