Marianne Heuzer

Reisadviseur uit Nunspeet

0341-258364 / 06-44220397

The Travel Club - Marianne Heuzer

Sinds 1979 ben ik werkzaam in de reisbranche en sinds 2005 aangesloten bij The Travel Club als zelfstandig reisadviseur.

Met veel plezier zoek ik voor u de passende reis.

U kunt uw reiswens telefonisch, per e-mail of tijdens een vrijblijvende afspraak aan mij bekend maken. De afspraak kan plaats vinden op uw kantoor of bij u thuis, maar ook bij mij thuis bent u welkom. Ik inventariseer uw wensen, zoek alvast de mogelijkheden voor u uit, zodat u die thuis op uw gemak kunt bekijken. Ik heb een directe verbinding met de reisorganisaties en kan dus online beschikbaarheid opvragen en de gewenste reis voor u reserveren in het computersysteem van de touroperator.

Persoonlijk

De gewenste reisbrochures breng ik bij u thuis en in de meeste gevallen zal ik ook de reisbescheiden persoonlijk overhandigen. Deze service van huis-of kantoorbezoek bied ik aan alle inwoners van Nunspeet, Elburg en 't Harde. Uiteraard horen Hulshorst, Elspeet, Vierhouten en Doornspijk daar ook bij. In overleg ook daarbuiten.

Alle soorten vakanties

Een stedentrip, zakenreis, strandvakantie of wintersportreis, maar ook uw ultieme huwelijksreis, cruise, safari of rondreis op maat. Ik help u graag om de gewenste reis te realiseren. Naast mijn jarenlange ervaring en vakkennis heb ik ook wereldwijd vele bestemmingen bezocht waarover ik u uit eigen ervaring kan adviseren.

Up to date

Door het volgen van diverse cursussen en presentaties en het lezen van vakliteratuur blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de reiswereld. Ook ben ik onlangs bij onze agent in Bangkok op kantoor geweest voor een persoonlijke kennismaking. Zij hebben goede contacten in Thailand en de Indo-China regio en kunnen een reis geheel op maat samenstellen.

Ruim assortiment

Zo kan ik via allerlei wegen de juiste reis voor u vinden. Naast de bekende reisorganisaties werken wij ook samen met kleinschalige en specialistische organisaties. Ook Duitse en Belgische touroperators zitten in het assortiment.

Extra s

Uiteraard kan ik bijbehorende verzekeringen voor u afsluiten. Autohuur of theatertickets erbij? Ik regel het voor u.

Contact

Kortom, ervaar het gemak van boeken bij uw persoonlijk reisadviseur.

Met vriendelijke groet,

Marianne Heuzer

marianne.heuzer@thetravelclub.nl

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding