Lynn Kruit-Mulder & Marieke van Laarhoven-Lodeweges

Reisadviseur uit Borculo

06-10251939 (Lynn) / 06-46098969 (Marieke)

Welkom op onze site

Wij (Marieke en Lynn - The Travel Club Berkelland) hebben mee gedaan aan de verkiezing "Beste ZRA (Zelfstandig Reis Agent) van Nederland 2015" en wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat wij tot de TOP 6 van Nederland behoren!

We hebben een reis naar Zuid-Afrika gemaakt en daar een aantal opdrachten gedaan, hierover hebben wij een film gemaakt en deze staat nu online: YouTube  (The Travel Club Berkelland op reis 2015)
We hopen dat u de film bekijkt en enthousiast raakt over deze mooie bestemming. 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vele andere bestemmingen, geregeld krijgen wij nog de volgende vragen:

-Hoe werkt dat nou precies wanneer ik via jullie boek?

-Ik kan toch ook gewoon via het internet boeken?

-Wat is het eigenlijk het verschil tussen jullie en een "gewoon" reisbureau?

Bij ons werkt het bijna hetzelfde als via een zogeheten "stenen" reisbureau en kan je alle soorten vakanties bij ons boeken.

Wij KOMEN NAAR U TOE op afspraak of u kunt bij ons op kantoor komen, zo weten wij zeker dat wij ALLE TIJD voor u hebben.

Graag stellen wij uw droomvakantie samen, of dat nu een 8-daagse reis naar Kreta is of een reis op maat gemaakt, wij regelen het voor u. Pluspunten zijn dat wij niet gebonden zijn aan reisorganisaties en producten, winkel of kantoortijden. Wij werken dus ook in de avonden.

Waarom via het internet boeken en niet via uw lokale reisagent? Wat biedt het internet voor voordelen? Goedkoper? Nee, meestal niet! Meer tijd? Ja! Is die reis 100% passend? Vaak niet! Wie is uw contactpersoon? Geen idee!

DAAROM ... boekt u dus bij UW PERSOONLIJKE REISADVISEURS! Altijd een vast aanspreekpunt. Voor dezelfde prijs (en vaak goedkoper) voldoet uw vakantie dan ook echt aan al uw wensen. Geef ze aan ons door en wij maken een passende offerte, geen uren zelf zoeken. Dat doen wij wel voor u! En...het kost u niets extra!

Meer service; wij regelen ook alle extra's zoals o.a. parkeren op de luchthaven, verzekeringen, taxivervoer, visa, stoelreserveringen en online inchecken.

Dus ervaar het gemak...en wacht niet langer, boek bij The Travel Club Berkelland

Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet!

Reislustige groeten
Lynn&Marieke

The Travel Club Berkelland

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding