Kirsten Karrenbeld

Reisadviseur uit Barneveld

0342-740055 / 06-57577056

The Travel Club - Barneveld

Altijd verrassend en snel geregeld! 

Toegevoegde waarde.....nou en of!

Uw zekerheid

Vaak hoor ik om me heen dat er veel geld en tijd bespaard kan worden door zelf vakanties of zakenreizen te regelen op het internet, maar weet je ook zeker dat wat je leest en ziet ook aan je verwachtingen gaat voldoen? Wat doe je als blijkt dat het hotel overboekt is, je gehuurde auto niet klaar staat of nog erger de vakantievilla niet eens bestaat. Waar valt u dan op terug?

Werkwijze

Zelf een reis uitzoeken is natuurlijk ook leuk, maar is vaak zeer tijdrovend en voor veel mensen en bedrijven is tijd een heel kostbaar begrip geworden. Wat is er dan prettiger om het uit handen te geven en van mij geheel vrijblijvend een aantal voorstellen te ontvangen en deze in alle rust naast elkaar te kunnen leggen. Uiteraard is het ook op afspraak mogelijk om bij mij op kantoor je wensen te bespreken. Daarnaast is het ook leuk te vermelden dat u niet meer betaald dan wat u zelf bij elkaar googelt. Sterker nog, door goede prijsafspraken, inkoopvoordeel en mijn expertise krijg ik ook regelmatig te horen dat wat ik aanbied zelfs voordeliger is, mooi meegenomen!

Gemak

Kies voortaan gewoon voor het gemak van goed en betrouwbaar reisadvies. Ik ben een reisprofessional en heb alle middelen tot mijn beschikking waardoor ik scherpe tarieven kan aanbieden van alle gerenommeerde touroperators en andere reisaanbieders. Door jarenlange reiservaring en up-to-date vakkennis door (studie)reizen, seminars en vakbladen kan ik u snel van goed, betrouwbaar en onafhankelijk reisadvies voorzien.

Ook voor uw zakenreizen

Ook voor uw zakenreizen of bedrijfsuitjes bent u bij mij aan het goede adres, ik regel het graag en snel voor u!

Uniek en onderscheidend in Barneveld en omstreken

Ik ben heel gedreven om op basis van uw wensen de voor u perfecte reisbeleving te realiseren. Met persoonlijke aandacht en net dát stapje extra regel ik uw reis tot in de puntjes. Van een strandvakantie tot huwelijkreis, of alles op maat, altijd verrassend en perfect geregeld. Uit eigen reiservaringen kan ik veel vertellen over veel landen en bestemmingen die ik bezocht heb. In 'Mijn reizen', 'Reizen in de planning' , 'Cruises' en 'Mijn studiereizen" leest u hierover alles terug.

Van harte welkom!

Ik kijk er naar uit voor u de ideale reis te regelen! Heel veel klanten zijn u al voor gegaan en naar volle tevredenheid. Voor deze referenties kunt u een kijkje nemen in mijn 'Gastenboek'.

Met vriendelijke groet,

Kirsten Karrenbeld

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding