Ingrid Beukers

Reisadviseur uit Harderwijk

06-40274747

Clubkas actie voor VVH

Ondersteun Volleybal Vereniging Harderwijk met uw vakantie!

Nieuwe volleyballen dankzij The Travel Club Harderwijk!

Door uw reis online te boeken op de website van Ingrid Beukers The Travel Club Harderwijk kunt u Volleybal Vereniging Harderwijk op eenvoudige wijze helpen aan nieuwe volleyballen! Sportvereniging VV Harderwijk ontvangt voor elke gemaakte boeking* via de site thetravelclub.nl/harderwijk (of persoonlijk bij The Travel Club Ingrid Beukers) € 10,00 als donatie.

Uw vakantie is dus geld waard! Ondersteun onze club en boek bij The Travel Club Ingrid Beukers!

The Travel Club Ingrid Beukers in Harderwijk werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in binnen- en buitenland en biedt het grootste aanbod aan reizen. Op de website van The Travel Club wordt slechts een selectie van ons totale aanbod getoond. The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR zodat de financiële zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.

The Travel Club Ingrid Beukers: "Als uw persoonlijke reisadviseur kan ik samen met u de ideale vakantie of reis samenstellen en reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip, via de website thetravelclub.nl/harderwijk, op afspraak bij u thuis, op locatie, telefonisch en ook per e-mail. Door mijn kennis en grote reiservaring kan ik u alle informatie geven over uw vakantie- of reisbestemming. Persoonlijke aandacht en hoge service is voor mij erg belangrijk, een tevreden klant is immers een goede basis voor een langdurige relatie. Ik ben er voor ú en uw wens staat centraal!"

Voor meer informatie kunt u ook persoonlijk contact met mij opnemen:
M.:06-40274747
E: ingrid.beukers@thetravelclub.nl

*) Er geldt een minimale reissom van € 500,00 per boeking. Boekingen met uitsluitend losse vliegtickets vallen hierbuiten.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding