Desiree Prein

Reisadviseur uit Zevenaar

06-48350424

The Travel Club - Desirée Prein

Welkom! een eerste stap naar een mooie reis is gezet...

Uiteraard betaalt u niets meer dan bij een reisbureau, maar ontvangt u wél de meest persoonlijke service. Wat wilt u nog meer...?

Zorgeloos & gemakkelijk uw vakantie boeken?

Ik bied u, als zelfstandig reisadviseur, een perfecte combinatie van deskundigheid, reiservaring & persoonlijke aandacht! Waar u ook naar op zoek bent; weekendje weg, strandvakantie, kampeervakantie, lastminute, wintersport, luxe cruise, romantische huwelijksreis, bedrijfsuitje of een culturele rondreis? Ik regel het voor u.

Uw persoonlijk reisadviseur

Als persoonlijk reisadviseur van The Travel Club kan ik alle soorten vakanties van alle grote reisorganisaties aanbieden en werk ik ook samen met vele kleine, gespecialiseerde organisaties. The Travel Club is aangesloten bij ANVR en SGR en werkt alleen samen met de meest betrouwbare reisorganisaties.

Regionale luchthavens

Vertrekt u graag vanuit een regionale luchthaven? Amsterdam, Weeze, Münster en Dusseldorf, maar ook Eindhoven en Rotterdam behoren tot de mogelijkheden.

Werkwijze

Graag neem ik de tijd om met u dé perfecte reis samen te stellen, welke aansluit op uw wensen en uw budget. Wanneer u wilt, kom ik bij u aan huis/kantoor op een tijdstip wanneer het u schikt om u te adviseren over de mogelijkheden. U kunt erop rekenen dat ik vanuit mijn reiservaring en kennis er alles aan zal doen om u de meest fantastische reis te bezorgen!

Mijn bestemmingen

De bestemming Nepal heeft mijn hart gestolen! Vietnam en Australië zijn mijn favoriete bestemmingen. Ook Amerika en het Caribisch gebied heb ik bezocht en elk continent geeft mij een ander speciaal gevoel. Binnen Europa heb ik veel gereisd, waarbij de landen Turkije, Griekenland en Spanje in mijn TOP 3 staan. Verder ben ik bekend met diverse wintersportoorden. Ook het cruisen is inmiddels door mij ontdekt en ik vind het een geweldig product!

Contact

Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met mij op om uw wensen te bespreken. 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van leuke aanbiedingen en tips, schrijf u dan in voor mijn Clubnieuws of volg mij op Facebook.

Graag tot ziens!

Desirée Prein

Ps. Een specialist nodig met veel kennis van Australië? Ik weet er alles van. Bij mij bent u aan het goede adres...

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding