VOOR U AL GESELECTEERD
! Let op dit is slechts
een selectie van ons totale aanbod

Caroline Hazeleger

Reisadviseur uit Apeldoorn

06-12163125

Welkom op de website van uw toekomstige persoonlijke reisadviseur

NEE verkopen, dat doe ik niet; dat is mijn credo

Ruim 30 jaar ervaring

Ik ben Caroline Hazeleger en ben al ruim 30 jaar werkzaam in de reiswereld. Reizen is mijn passie.

De wereld is constant in beweging, er komen nieuwe bestemmingen bij en sommige bestemmingen raken uit de gratie of verdwijnen om een andere reden uit het zicht.

Never a dull moment dus. Ik kan dan ook oprecht zeggen dat ik in die 30 jaar nooit het gevoel heb gekregen dat mijn werk een sleur is geworden. Het wordt eigenlijk steeds leuker naarmate je langer in de reiswereld werkt: je leert van elke reis die je boekt en je kunt steeds vaker een bestemming nog beter adviseren omdat je deze zelf hebt bezocht.

Deskundig advies

De wereld om ons heen verandert ook. Internet heeft alom zijn intrede gedaan en veel mensen trachten hun reizen dan ook via dit medium te organiseren. Voor simpele reizen is dit een prima mogelijkheid. Maar voor die ene mooie reis met het hele gezin (nu kan het nog, straks zijn ze allemaal de deur uit), voor déze reis heb je echt een deskundig advies nodig. Iemand die met je meedenkt, met leuke suggesties komt en de bestemming uit eigen ervaring kent. Of een mooie en onvergetelijke huwelijksreis, een luxe cruise naar Alaska, paardrijden in Tanzania, familie-reünie in een Frans chateau, rondreis op maat door Thailand. Noem het maar op. Voor u lastig, voor mij een uitdaging!

Werkwijze

U neemt per telefoon of mail contact met mij op. Er wordt dan een afspraak bij u of mij thuis of op een andere gewenste locatie gemaakt. Tijdens dit gesprek maak ik een inventarisatie van uw wensen. U ontvangt dan binnen korte tijd mijn offerte per mail of post. U kunt mij alle dagen van de week en ook ’s avonds benaderen. Als The Travel Club zijn wij aangesloten bij ANVR en SGR, u loopt dus geen enkel risico. U betaalt bij mij niets meer dan elders en heeft wel de garantie dat ik het onderste uit de kan zal halen om een onvergetelijke reis voor u samen te stellen. Ik ben uw vaste aanspreekpunt en u heeft dus niet meer te maken met dossiers die door verschillende personen worden behartigd.

Probeer het gewoon een keer, u zult er geen spijt van krijgen!

Tot gauw,

Caroline Hazeleger

Nog even samengevat:

 • Service tot in de puntjes: voor u regel ik net die ene mooie kamer, dat geweldige uitzicht, de beste verbinding, de online check-in, die leuke excursie en de reisdocumenten breng ik bij u thuis.
 • Deskundig: meer dan 30 jaar ervaring.
 • Persoonlijk: als uw privé adviseur ken ik uw reisvoorkeuren als geen ander.
 • Flexibel: ik bezoek U waar u maar wilt en op het tijdstip dat u schikt, ook `s avonds en in het weekend.
 • Onafhankelijk: de beste match voor u is voor mij het belangrijkste, ik ben niet gebonden aan een bepaalde touroperator.
 • Grootste aanbod van reizen; ik werk samen met alle reisorganisaties en eigen agenten in binnen- en buitenland. Ook vele kleine specialistische touroperators kunnen wij voor u boeken.
 • Prijsbewust: altijd prijsvergelijking van uw reizen.
 • Uitdagend; mijn dynamisch maatwerk is zeker concurrerend tegen het vaak statisch aanbod via Internet, ik ga deze uitdaging graag met u aan.
 • Zekerheid: uiteraard ben ik aangesloten bij ANVR en SGR.
 • Ontspannen: geen wachttijden en 100% privacy.
 • Eerlijkheid: ik zal u altijd een eerlijk en oprecht advies geven.
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding