Annemieke de Groot

Reisadviseur uit Voorthuizen

06-10070980

The Travel Club - Voorthuizen

Ervaar het verschil in reizen

Hartelijk welkom op mijn reisadviseur website!

Mijn naam is Annemieke de Groot en ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van complete maatwerkreizen.

Aan de hand van uw specifieke reiswensen stel ik uw droomvakantie samen. Desgewenst kom ik naar u toe en samen nemen wij de wensen door en zal ik een passende offerte aanbieden binnen uw budget.

Unieke reiservaring

Graag help ik u om een unieke reiservaring te beleven, of dat nou een stedentrip, zonvakantie of rondreis is. Bent u op zoek naar iets bijzonders, alleen, met uw partner of familie? Ik zoek de bestemming en accommodatie(s) uit die ook écht bij u passen.

Houdt u van aktief, wellness of juist een culinaire beleving? Ik zorg dat dit onderdeel uitmaakt van uw reis. Uiteraard verzorg ik ook huwelijksreizen en cruises. 

Zowel met een beperkt budget of voor luxere reizen bent u bij mij aan het juiste adres. En u hoeft er de deur niet voor uit, ik kom naar u toe. Met andere woorden; ik ben het reisbureau aan huis!

Ik zoek graag uw droomvakantie uit

Mijn doel is dat u na de vakantie zegt: "Dit was precies wat ik in gedachten had!". Of eerlijk gezegd; dat het uw verwachtingen overtreft! 

Reizen is mijn passie en ik zoek graag uw droomvakantie uit. Maak daarom gebruik van mijn persoonlijke service! U heeft één vast aanspreekpunt, zowel voor als tijdens uw reis. Uiteraard maak ik uw vakantie compleet door het verzorgen van o.a. benodigde visa, luchthavenvervoer en verzekeringen. U wordt dus van A tot Z ontzorgd

Sinds 1992 werkzaam in de reisbranche 

Sinds ik ben gestart met werken in de reisbranche heb ik zelf veel bestemmingen bezocht. Tevens houd ik mijn kennis up-to-date door het volgen van workshops, cursussen en het maken van studiereizen.

The Travel Club Voorthuizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Ik bied u een goede prijs/kwaliteitsverhouding en deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar advies. En bovenal klantgericht!

Regelmatig plaats ik actueel reisnieuws en leuke wetenswaardigheden op mijn Facebook pagina. Leuk als u zich aanmeldt.

Contact

Neem gerust contact met mij op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, Ik verneem graag uw reiswensen!

Een hartelijke reisgroet,

Annemieke de Groot 

Tel  06-10070980

Mailto Annemieke de Groot  annemiekedegroot@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding