Sigrid de Vries

Reisadviseur uit Nes (Akkrum)

06-29340220

Sigrid de Vries The Travel Club Nes

Winnaar verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur Nederland 2011

''Volgens de jury weet zij met enige nuchterheid in combinatie met een betrouwbare uitstraling haar klanten te overtuigen.''

''Haar aanbod is op maat gesneden en zij bezorgt zowel consumenten als bedrijven een onvergetelijke reis. Vooral door alles uit de kast te halen voor haar klant en toch zichzelf te blijven, groeit haar onderneming en is zij de absolute topper!”

Deze verkiezing is voor de derde keer gehouden en bestond uit 2 schriftelijke rondes met vragen, stellingen en cases en een gesprek met een vijftal juryleden van o.a. Transavia, Thomas Cook en het vakblad Reisrevue.

Sinds 1984 werkzaam in de reisbranche

Als zelfstandig reisadviseur maak ik het boeken van een vakantie weer leuk! Dankzij jarenlange reisbureau ervaring weet ik uw wensen uitstekend te vertalen in een concreet voorstel uit het enorme aanbod.

Geen openingstijden!

Dus geen oeverloze zoektochten meer op internet of rekening houden met de beperkte openingstijden bij het reisbureau, maar een goed en onafhankelijk advies op een tijdstip dat u past.

Dit kan overdag, ‘s avonds, in het weekend bij u thuis, of bij mij, maar ook telefonisch of via de mail zijn

Voor alle soorten vakanties

U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen in binnen en buitenland en u boekt betrouwbaar want The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR. En dit alles zonder meer kosten. 

Meer service, maar geen meerprijs!

Wilt u graag tijd en geld besparen, neem dan contact met mij op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ervaar het gemak!

Tel  06-29340220

Mailto Sigrid de Vries  sigrid@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Sigrid de Vries

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding