Laura Reekers

Reisadviseur uit Franeker

06-10130702

The Travel Club - Laura Reekers

Bent u op zoek naar een onvergetelijke vakantie, maar ziet u door de bomen het bos niet meer?

Genoeg van het eindeloos zoeken op internet?

Ervaring

Met bijna 20 jaar ervaring in de reisbranche heb ik al veel van de wereld gezien. In Europa heb ik veel landen bezocht en daarbuiten heb ik prachtige reizen gemaakt naar de Verenigde Staten : (West Amerika, New York, Washington, Florida) , Aruba, Curaçao, Yucatan/Mexico, Jamaica, Dominicaanse Republiek, Indonesië, Zuid-Afrika, Namibië, Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Tahiti.

Eigen kantoorruimte

In 2010 ben ik gestart bij The Travel Club. Na 5 jaar kantoor-aan-huis heb ik sinds november 2015 een eigen kantoorruimte in Franeker. U bent van harte welkom op mijn kantoor in de Sjaardemastraat 15 te Franeker (in het Bondsbureau van de KNKB, naast het Sjûkelân), hier kunt u op afspraak terecht. Natuurlijk blijft reisadvies aan huis ook mogelijk, zonder extra kosten, ook in de avonduren of in het weekend.

Alle soorten vakanties

Of u nu op zoek bent naar een strandvakantie, stedentrip, wintersport, cruise, huwelijksreis of rondreis door Amerika, Afrika of andere verre bestemming; voor alle soorten vakanties kunt u bij mij terecht. Persoonlijke aandacht en service zijn voor mij belangrijk, bovendien kost het u niets extra! In een persoonlijk gesprek inventariseer ik uw reiswensen, interesses en reisbudget om tot een passend voorstel te komen.

Cruise vakanties

Ook met cruise vakanties heb ik ruime ervaring, ik heb een cruise gemaakt in het Middellandse Zee gebied, het Caribisch gebied en naar de Noorse Fjorden. Elk jaar reis ik naar nieuwe bestemmingen om mijn kennis en ervaring verder uit te breiden en deze met u te delen.

Zekerheid

The Travel Club is volledig onafhankelijk en werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. Uiteraard doe ik altijd een prijsvergelijking voor u.

Online zoeken en boeken

Wilt u liever zelf uw vakantie online reserveren? Dat kan ook via mijn website! U kunt via de zoek & boek functie uw reis uitzoeken en reserveren. Na boeking zal ik direct contact met u opnemen, ik blijf uw vertrouwde contactpersoon en u ontvangt van mij de reisbescheiden.

Enkele voordelen voor u:

  • Persoonlijk reisadvies bij u thuis of op mijn kantoor, ook 's avonds of in het weekend.
  • Flexibele bereikbaarheid, ook buiten kantooruren.
  • Vaste contactpersoon.
  • Niet duurder dan een regulier reisbureau.
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.
  • Zelf online boeken op mijn website met mijn vertrouwde afhandeling en service.
  • Reispapieren worden persoonlijk thuis bezorgd.

Contact 

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak en ervaar het gemak van een persoonlijk reisadviseur!

Laura Reekers

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding