Sandra van Son

Reisadviseur uit Lelystad

0320-847489 / 06-43545880

 

BEOORDELINGEN / GASTENBOEK!

Ik vind het geweldig als je met anderen wilt delen hoe je mijn service hebt ervaren!

Stuur je berichtje naar sandravanson@thetravelclub.nl  en je recensie wordt geplaatst.  

 

Aldert Spreij van Promo Trade / Lelystad:

Via de bedrijfskring Lelystad ben ik contact gekomen met Sandra van Son. We waren op zoek naar een zonvakantie voor de voorjaarsvakantie en we hadden een aantal wensen. Sandra is er enthousiast mee aan de slag gegaan en heeft voor ons een perfect voorstel gedaan, qua vliegtijden, locatie, hotel, familiekamer en overige wensen.                             

De werkwijze van Sandra en het persoonlijk contact sprak ons zeer aan en we hebben inmiddels onze zomervakantie ook bij haar geboekt.                                                    Service is top.

 

Nelle-marie Eerdmans Peters en Jaap Eerdmans / Lelystad:

Weer heerlijke dagen gehad in Wenen met de hele familie ter ere van 55 jarige bruiloft ouders; uiteraard weer top geregeld door Sandra van the Travel club zoals ook de andere reizen die we bij haar geboekt hebben!

 

Floris Kruijsifix en Esther van Gelder / Lelystad:

Googlen, googlen en nog eens googlen naar een leuke vakantie in de zomer. Eén telefoontje naar Sandra en een paar mailtjes verder hebben wij onze zomervakantie geboekt. Bedankt Sandra....wij kunnen niet wachten om te gaan.....top!!!

 

Arnoud Meijering en Hënriette Brijder / Lelystad:

We weten niet hoe je het gedaan hebt, maar we zaten in de populairste Amerikaanse steden in de beste buurten en in de beste hotels voor lage prijzen. Altijd net even op de die betere plek.

 

Patrick van Steenderen en Claudia Wieringa / Lelystad:

Sandra onderzoekt de behoefte van haar klanten goed. Investeert in de relatie met ons.

Dit komt tot uiting in altijd een goed advies. Hierbij komt Sandra ook met uitstekende alternatieven.

Ze denkt mee, toont initiatief, is echter ook kritisch. Wat ook in positieve zin opvalt is de snelheid. Maakt tijd vrij op het moment dat we daar behoefte aan hebben.

Administratie is altijd keurig op tijd. Draagt ook netjes en op een prettige sociale wijze zorg voor after sales.

Kortom, wij zijn altijd zeer tevreden over Sandra!

 

Theo en Ans van Soerland /Maastricht:

Sandra van The Travel Club hebben wij een paar jaar geleden ontmoet tijdens een van onze vakanties op de Canarische Eilanden. Zij maakte op ons de indruk een zeer ervaren en enthousiaste reisadviseur te zijn die haar mannetje stond in de reiswereld. Wij, met gigantisch veel reiservaring in de rugzak, weten dat je vaak goed geholpen wordt voor en tijdens het boeken van een reis. Maar daarna moet je het vaak zelf uitzoeken en op hulp in de vorm van after-sales hoef je niet te rekenen. Dus met een gezond gevoel van wantrouwen hebben wij na ons contact met Sandra de stap naar The Travel Club gemaakt. Nou Sandra, als gehandicapte reizigers hebben wij inmiddels verschillende keren geprofiteerd van je enorme kennis en ervaring in de reiswereld. Zij houdt echt alles in de gaten. En dankzij haar inzet hebben wij veel geld bespaard. Nog pas geleden is onze terugkeer vanaf de Dominicaanse Republiek naar huis door haar bemiddeling heel soepel en vlot gegaan. Sandra hartelijk bedankt. Wij kunnen niet anders dan iedereen aanraden bij jou hun reizen te boeken.

 

Ed en Hanny Kruithof / Lelystad:

Al vele jaren boeken wij onze vakantie bij Sandra van Son. De persoonlijke service spreekt ons erg aan. Geen wachttijden bij een reisbureau, nee, een telefoontje of e-mail is voldoende om haar op de hoogte te brengen van onze wensen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zolang wij op vakantie kunnen gaan, zullen wij onze vakantie bij haar boeken.

Wilt u zorgeloos op vakantie, en weinig omkijken hebben naar de papieren rompslomp,....ga naar Sandra van Son!!!!

 

Saskia van der Holst / Bergen:

Bedankt Sandra, onze reis naar NewYork en de rondreis prima geregeld! Het hotel in New york was super, vlakbij Times Square! Echte aanrader!

 

Sonja Oosterhof Jonker / Lelystad:

Dit jaar hebben wij voor de tweede keer geboekt via Sandra en weer hebben wij een super vakantie gehad! Altijd snelle reactie en ze denkt graag met je mee als je er zelf even niet meer uitkomt...ze luistert naar je wensen en gaat ermee aan de slag. Ze staat open voor vragen en heeft altijd nog wel handige tips door haar eigen reiservaring :) kortom geweldige service en op naar de volgende vakantie!

 

Jennifer van Look / Lelystad:

Geweldige service. Laat al 20 jaar mijn reizen door Sandra boeken. En blijf dat zeker nog vele jaren doen. Mocht u een reis gaan maken zou ik het beslist door Sandra laten regelen. TOP!

 

Sophia Bosdriesz / Lelystad:

 Wij hebben voor de eerste keer onze vakantie via Sandra geboekt. Alles was zeer goed geregeld,  ze komt zelfs de tickets en alle toebehoren naar je toe brengen. .super!!! En niet te vergeten, Sandra heeft ontzettend veel ervaringen en ze kan je vertellen naar gelang je interesses wat leuke tripjes voor je zijn. Mede dankzij Sandra een super vakantie gehad. ..dank je wel voor de goede verzorging....

 

Sandra Marcelis / lelystad:

Wij voelen ons zeer welkom bij Sandra. Zij voelt goed aan wat je wil en zorgt ervoor dat je op basis van haar adviezen een goede keuze kan maken. Betrouwbaar en eerlijk!!

 

Jacqueline Rem Leeuwen / Lelystad:

Ik heb Sandra leren kennen via een collega van mij! We waren er nog niet helemaal uit, wat we wilde of naar Italië of Spanje! Wat we wel wisten, we wilden zon !   Sandra wist dat we lekker wilde relaxen en had iets gevonden all inclusief! Mmmmhhh dit wilde we eigenlijk niet, omdat we nooit een all inclusive hotel boeken, maar alles was bovenverwachting. Top hotel Palledium in Cala Llonga!  We geven het een 10. Ook wilde we niet vroeg vliegen, maar dat werd lastig, ze had nog gezocht voor andere vluchten, maar die waren er die vertrekdag niet. Sandra  heeft ons geadviseerd, omdat we anderen niet tot last wilde zijn en wij niet met de trein konden om het hotel CitizenM op Schiphol te nemen! Dit is 400 meter lopen naar Schiphol. Dit hotel is perfect, heel modern, strak en super schoon! Echt een aanrader.                                                                                                                                                             We waren blij met alle hulp van Sandra en ik kan een ieder adviseren om zijn reis bij haar te boeken!  Ze luistert naar je, ze weet wat je wil en ze heeft leuke ideeën! We hebben een fantastische week op Ibiza gehad!

 

Chantal en Patrick Buisman / Lelystad:

Wat waren wij toe aan een meivakantie met ons gezin!  We zochten een all inclusief (niets doe) vakantie in het zonnetje! Hoe makkelijk was het 1 mailtje te sturen naar Sandra: "gezocht zonvakantie voor 4 in de meivakantie!"  En vanaf dat moment werd alles al all inclusief geregeld!  We hoefden alleen nog maar de vakantie aan te wijzen en alles werd geregeld (zelfs aan de VISA voor Turkije hoefde we niet te denken!). Alles ruim voor vertrek keurig thuis afgeleverd. Werkelijk er was nog maar 1 ding te doen voor ons: koffer inpakken!!!                                                                                                                                                                                

Dank je wel Sandra! We hebben echt een betaalbare topvakantie gehad! Onze batterij is weer opgeladen in Turkije Elite Beach Resort Side! Echt een waanzinnig hotel, aan zee! (Zie Zoovers).             

 

Alinda ter Haar / Naarden:

Wij zijn met 10 personen op vakantie geweest naar Portugal. Sandra heeft alles perfect geregeld! Ze denkt mee tot in de kleine details en dat is erg fijn! Zo ga je echt ontspannen op vakantie!

 

Christi-Anne Bolsenbroek / Lelystad:

Wij hebben met ons gezin al meerdere keren via Sandra van Son onze vakantie uitgestippeld en het is altijd toop geregeld. Het scheelt je veel tijd en haar vakkennis is groot. Dus niet meer zelf gaan zoeken maar gewoon via Sandra boeken!

 

Marijke en Ad van Vuuren / Lelystad:

We konden onze vakantiewens niet vinden in reisbrochures of op websites.  Gelukkig kwamen we via een kennis in contact met Sandra. Tijdens een plezierig gesprek op haar reisbureau aan huis, gaf ze ons adviezen en suggesties die pasten bij onze vakantiewensen en –voorwaarden.

Sandra zette voor ons alle Voors en Tegens van verschillende alternatieven op een rij, zodat er uiteindelijk de vakantiereis uitkwam die ons voor ogen stond.

Omdat Sandra niet gebonden is aan winkelsluitingstijden, werden we niet “de winkel uit gekeken” en ontvingen we nog dezelfde avond de bevestiging van onze vluchten, accommodaties en verzekeringen.

Zo’n persoonlijke reisadvies hadden we nog nooit gehad!!    

Onze vakantie naar de Cariben was zonder meer geweldig en precies volgens het uitgezet plan zonder onaangename verrassingen.

Wij bevelen Sandra dan ook van harte aan! 

 

Raymond Koopmans / Lelystad:      

Super vakantie gehad naar Turkije alles werd voor ons geregeld tegen een zeer scherpe prijs incl visum enz enz bedankt !

 

Thoni Eveleens / Lelystad:

Het is inmiddels al weer een paar weken geleden dat we in het super mooie suites hotel Pelagos in Griekenland waren, maar we kijken er nog steeds met heel veel plezier op terug! Omdat mijn gezondheid bepaald niet optimaal was, heeft Sandra van Son van de Travel Club intensief contact gehad met dit hotel om alles zo comfortabel mogelijk te regelen. Het is echt ongelooflijk wat zij voor elkaar heeft gekregen! We kregen daar de allermooiste suites aangeboden die er te vinden waren! Wat hebben we, met de kinderen en kleinkinderen, ervan genoten. Heel erg veel dank aan Sandra, het is echt onvergetelijk! We kijken er naar uit om onze volgende reis weer door haar te laten verzorgen!

 

Miranda en Wilfred Hol / Lelystad:

Jaren onze buitenlandse vakanties geboekt (voordat we kinderen kregen) en ook onze huwelijksreis was tot in de puntjes verzorgd! Vanwege gezinsuitbreiding een tijd niet naar het buitenland geweest, maar dit jaar gaan we met onze oudste naar Disneyland. Na uren zoeken naar een goedkoop en leuk hotel kwamen we er niet meer uit. Dus weer contact opgenomen met Sandra. We kregen de zelfde dag nog een mail met 2 leuke hotels (op loop afstand van Disney en goedkoper dan dat wij tegen kwamen) en de volgende dag was onze reis geboekt. Super service weer!

 

De heer V. Eremenko en mevr. N. Brailova / Lelystad:

Voorheen boekte wij bij een reisbureau in het centrum, echter daar vonden wij dat de serviceverlening verslechterd was. Zodoende keken we verder en kwamen we uit bij Sandra van Son van The Travel Club. We wilden graag een goed hotel en konden het zelf niet vinden via Internet. Sandra heeft ons toen geholpen en een aantal hotels uitgezocht rekeninghoudend met onze wensen. Wij zijn op afspraak naar haar toegegaan, alle hotels goed vergeleken en geboekt. Inmiddels gaan wij nu al voor de vierde keer naar dit hotel toe. Zodra het hotel weer boekbaar wordt voor het volgend jaar, krijgen wij een seintje van Sandra. Wij vinden het heel fijn om de reis via Sandra te boeken en bevelen haar ook van harte aan. Veel consumenten denken dat zij duurder uit zijn om te boeken via een persoonlijk reisadviseur. Dat is een fabeltje. Sandra hanteert dezelfde prijzen als bij de reisorganisatie. Haar service krijg je er gratis bij. 

 

 

 

 

 

 

:                                                                                                                                                                                                                                             

 

                                                                                                                                                                                                  

 

                                                                                                                                                                                

 

:                                                                                                                                                                                

 

 

                                                                                                                                                                                            

 

 

                                                                                                                                                                                                         

 

                                                                                                                                                                                                              

 

                                                                                                                                                                                                     

 

                                                                                                                                                                        

 

 

 

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding