Riët de Vries – Reuvers

Reisadviseur uit Emmen

0591-301643 / 06-29326169

The Travel Club - Riët de Vries

Uw reisplannen wil ik graag helpen vorm te geven!

Even voorstellen

Mijn naam is Riët de Vries-Reuvers, woonachtig in Emmen, en ik ben sinds 1981 werkzaam in de dynamische reiswereld waarvan sinds 2006 als zelfstandig reisadviseur.

Mijn passie voor reizen

Vanwege mijn werk en natuurlijk door mijn passie voor reizen heb ik al talloze prachtige bestemmingen bezocht,zowel binnen als buiten Europa, bijvoorbeeld Amerika, Tanzania, Kenia, Zuid-Afrika, diverse Caribische eilanden, Thailand, Maleisië, Sri Lanka, Vietnam, Rusland, maar ook binnen Europa diverse landen.

Daarnaast heb ik diverse wereldsteden bezocht en veel wintersportgebieden, want skien is een hobby van mij. Een paar keer per jaar maak ik een studiereis, volg ik cursussen, workshops en trainingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe bestemmingen.

Alles compleet verzorgd!

Per 1 november 2014 heb ik mij aangesloten bij The Travel Club. Ik kan u alles bieden wat maar enigszins met reizen te maken heeft, zowel prive als zakelijk. Ik verzorg incentives, boek groepen, zakelijke klanten, verzorg autohuur, maar ook verzekeringen, kortom alles compleet verzorgd!

Zekerheid

Vanzelfsprekend is The Travel Club aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, ze hebben, net als ik, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan!

Bent u op zoek naar een vakantie, binnen Europa of daarbuiten, een exotische verre reis, zakentrip, een golfreis of wilt u een stad bezoeken, ik kan alles voor u regelen. Er is zoveel moois te zien en te ontdekken! U hoeft geen tijd meer te verspillen aan lange wachttijden op het reisbureau of oeverloos te surfen op het internet, u kunt volstaan met een beroep op mij te doen.

Contact

Maak gerust vrijblijvend een afspraak, mail me uw vakantiewensen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, u kunt erop vertrouwen dat ik mijn ervaring en kennis zal aanwenden om u een geweldige reis te bezorgen!

Tel  06-29326169

Mailto Riët de Vries  riet@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Graag tot snel,

Riët de Vries

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding