Groups & Incentives

Reisadviseur uit Assen

0592-820 373

Groepsreizen Reisbureau Groups en Incentives van The Travel Club uit Assen is gespecialiseerd in het op maat maken van uw groepsreis of incentive.

Speciaal voor groepen vanaf ca. 15 personen maken wij aan de hand van uw wensenpakket tegen elk budget úw maatwerk groepsreis. Wij nemen u al het werk uit handen en organiseren uw groepsreis van A tot Z. Wij zorgen voor een creatieve inbreng en zetten de puntjes op de "i". Uw reis wordt tot in detail voorbereid en georganiseerd. Een generale repetitie bestaat immers niet!

Mail naar groups@thetravelclub.nl of bel met 0592-820 373 voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte!

De aanpak

U geeft ons uw wensen door over uw bestemming(en), het doel van de reis, het programma, de samenstelling van de groep en het budget. Dit kan telefonisch, per mail of in een persoonlijk gesprek. Wij gaan met deze gegevens aan de slag en presenteren u later onze geheel vrijblijvende offerte. Wat wij aanbieden is altijd gecheckt op beschikbaarheid en is dus daadwerkelijk direct te boeken. Na een eventuele fine-tuning van het programma en na uw akkoord bespreken wij o.a. de diverse deadlines, informatie die wij nodig hebben en de (aan)betalingstermijnen. Dit alles wordt voor u in een duidelijke bevestiging samengevat.

Brancheorganisaties

The Travel Club is aangesloten bij diverse brancheorganisaties zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Vele zekerheden en afspraken voor u én voor ons zijn daar goed geregeld. Voor uw vliegreis hebben wij een eigen IATA afdeling in huis waar de vliegtickets van alle airlines geboekt kunnen worden. Bovendien hebben wij een aansprakelijkheidsverzekering. Uw reis is dus bij ons in goede handen!

Ter plaatse

Op de meeste locaties werken wij samen met plaatselijke reisagenten waarmee we al jaren een goede band hebben. Vaak werken daar ook Nederlanders op de kantoren. Dit werkt vertrouwd en makkelijk en geeft u ter plaatse ook een prima aanspreekpunt. Samen met hen bekijken we wat voor u het beste hotel is, de juiste restaurants zijn en het mooiste programma is.

Het team

Het team bestaat uit 2 zeer ervaren personen die de nodige kilometers in de reisbranche gemaakt hebben. Samen organiseren Annick de Bruin en Marcel Borninkhof al 15 jaar groepsreizen. Daarvoor werkten wij bij verschillende touroperators in Nederland en hebben dus veel ervaring die wij graag voor uw reis inzetten.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding