Alien Niemeijer

Reisadviseur uit Eext

0592-262099 / 06-57992798

Alien Niemeijer- Hopman The Travel Club Eext

Welkom op mijn reisadviseur website!

"Laat Uw reis mijn passie zijn"!

Mijn reisbureau ervaring!

Inmiddels heb ik ruim 14 jaar ervaring in de reiswereld en beschik over alle middelen, kennis en systemen van een normaal reisbureau en inmiddels hebben vele klanten het al ervaren, een vakantiereis boeken via een persoonlijk reisadviseur.

Reizen is mijn passie.

Ik heb dan zelf ook al vele bestemmingen mogen bezoeken binnen en buiten Europa. Australië en Nieuw Zeeland zijn mijn persoonlijke favoriet, maar ook o.a. landen als Spanje, Griekenland, Turkije, Noorwegen, Fins Lapland, IJsland, Oostenrijk, Aruba, Curaçao, Mexico en een heleboel steden heb ik met heel veel plezier bezocht.

The Travel Club werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België en is aangesloten bij de ANVR en SGR; daardoor is de financiële zekerheid van uw reis altijd gewaarborgd.

Uw droomvakantie

Vanuit huis stel ik uw droomvakantie samen, of dat nu een 8 daagse reis naar Turkije is, een weekendje weg, een zakenreisvlucht of een op maat samengestelde rondreis... Ik regel het voor u!

Voordelen

  • Niet gebonden aan bepaalde reisorganisaties en producten
  • Geen winkel- of kantoortijden.
  • Ook s'avonds en in het weekend  bereikbaar 
  • Indien gewenst kom ik langs op afspraak
  • Passende offertes zonder extra kosten
  • Boekbare website met persoonlijke afhandeling.

Service & meer

Meer service: ik regel als reisadviseur ook eventuele extra's zoals o.a. autohuur, parkeren op de luchthaven, verzekeringen, taxivervoer, visa, stoelreserveringen en online inchecken.

Zelf reizen boeken?

Het is ook mogelijk om op deze website zelf uw reis zelf online te boeken en de reis verder vertrouwd en vakkundig af te laten handelen door mij als uw persoonlijke reisadviseur van The Travel Club.

Contact

Bel of mail mij gerust voor een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ervaar zelf het gemak van een persoonlijk reisadviseur!

Met vriendelijke groet,

Alien Niemeijer- Hopman

Tel  0592-262099

Mailto Alien  alien@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding