Nieuws

Winterse avonturen in Fins Lapland

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Winterse avonturen in Fins Lapland

Ontdek de magie van een wintervakantie in Fins Lapland. In het hoge noorden geniet je van een prachtige witte wereld. Hier wordt het nog écht winter! Naast skiën en langlaufen nodigt het ongerepte sneeuwlandschap uit tot tal van avontuurlijke winteractiviteiten. Zoals een sledetocht met enthousiaste husky’s of een tocht per sneeuwscooter door besneeuwde bossen en bevroren meren. Met onderweg een wildernis lunch bij een kampvuur en ‘s avonds heerlijk ontspannen in de sauna. En natuurlijk ga je op zoek naar het noorderlicht! Finland is in alle opzichten een topbestemming voor een complete en absoluut onvergetelijke wintervakantie.

Ontdek de tips van Noordwest-Europa specialist Buro Scanbrit:

Het ultieme winteravontuur

Op zoek naar natuur, actie en avontuur? De 8-daagse wintervakantie ‘Winter Adventure Levi’ biedt het allemaal. Naast skiën, snowboarden of langlaufen maak je een huskytocht, een sneeuwscootersafari en een sneeuwschoenwandeling. 

8-daagse wintervakantie ‘Winter Adventure Levi’ inclusief vlucht, transfer, verblijf in een hotel met ontbijt en 3 excursies vanaf € 1245 p.p.  Boek je jouw wintervakantie vóór 30 oktober 2022 dan ontvang je een korting van €100,-

Buro Scanbrit

Beleef een vakantie zoals de Finnen

Verblijf in de sfeervolle vakantiewoningen van Ylläs en stap zo de langlaufloipes op! Geniet van de ruimte, stilte en schitterende sneeuwlandschappen. ’s Avonds zit je knus bij je eigen open haard of in je privé sauna. Naast skiën en langlaufen is het mogelijk om een huskysafari of sneeuwscootertocht te maken. 

8-dagen Ylläs vakantiewoningen inclusief vlucht en transfer vanaf € 769,- p.p. (bij 4 personen) en € 950,- p.p. (bij 2 personen).

Buro Scanbrit

Op zoek naar het Noorderlicht

Altijd al het noorderlicht willen zien? Kies dan voor de ‘Winter Adventure Inari’ reis. Je verblijft in een sfeervol hotel op een unieke plek om dagelijks winterse activiteiten te ondernemen. Je maakt een sneeuwscootertocht, je brengt een bezoek aan de rendierboerderij, gaat de omgeving verkennen op langlaufski's en gaat op zoek naar Arctische dieren op sneeuwschoenen. Een huskysafari mag ook niet ontbreken tijdens deze week. Boek een extra bijzondere overnachting bij en speur 's avonds de hemel af naar het noorderlicht vanuit je "Noorderlicht Cabin". 

8-daagse wintervakantie ‘Winter Adventure Inari’ inclusief vlucht, transfer, verblijf in een unieke wildernis lodge o.b.v. volpension en 7 excursies vanaf € 2389,- p.p. 

Buro Scanbrit

Familieavontuur White Silence

Beleef een écht wintersprookje tijdens de ‘Family Adventure White Silence’! Deze Winter Adventure staat helemaal in het teken van de pracht en praal van het winterse landschap in Fins Lapland. Een witte wereld waarin de bomen gebukt gaan onder een dik pak sneeuw, de meren veranderen in gladde witte vlaktes en met wat geluk het noorderlicht haar sluiers aan de nachtelijke hemel toont. De excursies waarbij je op verschillende manieren met en in de natuur bezig bent, zijn geschikt voor zowel stellen als families (kinderen vanaf 8 jaar).

8-daagse wintervakantie ‘Family Adventure White Silence’ inclusief vlucht, transfer, verblijf in een vakantiewoning en vier excursies vanaf € 1325,- p.p. (bij 4 personen)

Buro Scanbrit

Laat je informeren bij jouw reisadviseur 

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding