Nieuws

Reizen in KLM’s Premium Comfort Class

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Reizen in KLM’s Premium Comfort Class

Op zoek naar meer comfort aan boord? Reis dan in de nieuwe Premium Comfort Class van KLM en geniet op intercontinentale vluchten van extra beenruimte én de privacy van een aparte cabine.

KLM

KLM Premium Comfort Class

De Premium Comfort Class is special voor reizigers die op zoek zijn naar meer comfort om te ontspannen of te werken. Je zit in een rustige cabine, die bestaat uit slechts 21 tot 28 stoelen en die volledig is afgeschermd van Economy en Business Class.

KLM

Meer comfort en voordelen voor reizigers

Je mag met SkyPriority als een van de eersten aan boord. Fijn, want zo hoef je niet lang in de rij te staan. Verder heb je een groter persoonlijk entertainmentscherm, een noise cancelling headset, een oplaadpunt in de stoel en een luxe kussen en deken die vergelijkbaar zijn met Business Class. Ook geniet je van premium catering. Kies uit drie heerlijke maaltijden en combineer je favoriete gerechten met speciaal geselecteerde wijnen en likeuren. Verder biedt de nieuwe Premium Comfort Class klasse:

  • Stoelen met meer ruimte en comfort
  • Twee stuks ruimbagage (max. 23 kg per stuk)
  • Twee stuks handbagage en een accessoire (max. 18 kg totaal)
  • Twee keer zoveel Experience Points (XP) en meer mijlen voor frequent flyers

KLM

Verbouwing  van de vliegtuigen en geplande routes 

Vanaf de tweede helft van 2022 past KLM hun vliegtuigen aan om deze te voorzien van de nieuwe Premium Comfort Class. In januari 2024 zal de transformatie op alle Boeing 777- en 787-vliegtuigen die naar intercontinentale bestemmingen vliegen voltooid zijn. Op dit moment zijn KLM Premium Comfort-stoelen beschikbaar op routes naar onder andere Atlanta, Kilimanjaro, Dar Es Salaam, Los Angeles, New York, Panama City en Toronto. Er worden regelmatig nieuwe bestemmingen toegevoegd zodat je binnenkort ook naar jouw bestemming in Premium Comfort Class kunt vliegen. 

KLM

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer mogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

KLM

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding