Nieuws

Ervaar Abu Dhabi in je eigen tempo

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Ervaar Abu Dhabi in je eigen tempo

Abu Dhabi nodigt je uit om UNESCO-werelderfgoedlocaties te bezoeken, avontuur en rust te ervaren tussen de woestijnduinen en het fascinerende verleden van Abu Dhabi te omarmen met iconische musea en oude forten.

Culturele inspiratie

Kom meer te weten over de geschiedenis van Abu Dhabi  in de 18e-eeuwse Qasr Al Hosn, waar het Emirati-erfgoed en traditioneel vakmanschap worden bewaard. Duik je liever in kunst en cultuur? Ga dan naar het Saadiyat Cultural District, de toekomstige thuisbasis van het Natural History Museum Abu Dhabi, Guggenheim Abu Dhabi en het Zayed National Museum. In het Louvre Abu Dhabi bewonder je verbluffende architectuur van meer dan 600 meesterwerken die zijn gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld. Of geniet van hedendaagse muziek en podiumkunsten in Berklee Abu Dhabi.

Abu Dhabi

Terug naar de natuur

Ga sterrenkijken en glampen in Jebel Hafit Desert Park of wandel over de schaduwrijke oasepaden in de tuinstad Al Ain. Ontspan en kom tot rust op de vele zonovergoten stranden van Abu Dhabi, ga op een avontuurlijke wildlife safari op Sir Bani Yas Island en ontsnap naar de rustige woestijnsereniteit van het Empty Quarter.

Abu Dhabi

Avonturen voor iedereen

De zandlandschappen van Abu Dhabi bieden eindeloze mogelijkheden voor duinbuggy's en zandsurfen, terwijl de spanning van 's werelds grootste overdekte themapark, Warner Bros World Abu Dhabi op Yas Island, herinneringen zal creëren die een leven lang meegaan. Of voed je behoefte aan snelheid op het wereldberoemde Yas Marina F1 Circuit en daag je vrienden uit voor een ritje in de snelste achtbaan ter wereld in Ferrari World Abu Dhabi.

Abu Dhabi

Volle evenementenkalender

Met een kalender boordevol spannende sportevenementen, onmisbare familiepret en eclectische liveconcerten en muziekoptredens, biedt Abu Dhabi bezoekers vele bijzondere momenten om samen met familie en vrienden te beleven.

Abu Dhabi

KOM EN ONTDEK ABU DHABI IN JE EIGEN TEMPO

Abu Dhabi

Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding